miercuri, mai 25, 2022
AcasăActualPNL Gorj, poziționat în tabăra lui Florin Cîțu

PNL Gorj, poziționat în tabăra lui Florin Cîțu

PNL Gorj a votat moțiunea pe care se bazează candidatura premierului Florin Cîțu la președinția PNL. Astfel, gorjenii și-ar dori o nouă direcție de dezvoltare a PNL. PNL este principalul partid de guvernământ.

PNL Gorj a avut o reacție previzibiă pentru că din această organizație, Ministru de Finanțe a fst numit Dan Vîlceanu.

PNL Goj a câștigat și alegerile pentru Primăria Târgu-Jiu, ceea ce arată că PNL a luat un avans serios în acest județ, dominat, în trecut de PSD. PSD păstrează Consiliul Județean și mai multe primării din județ.

PNL Gorj îl vrea pe Florin Cîțu ca lider

Premierul Florin Cîţu, care candidează la funcţia de preşedinte al PNL, și-a exprimart mulțumirea pentru votul de încredere dat de PNL Gorj, într-un mesaj publicat pe o rețea de socializare: „Mulţumesc colegilor liberali care au votat până acum moţiunile, indiferent de opţiunea lor!

Mulţumesc în mod deosebit colegilor care au arătat încă o dată susţinerea pentru #echipacastigatoare şi au dat, zilele acestea, un vot de susţinere pentru moţiunea România Liberală!

Din 25 septembrie, noi, toţi liberalii, construim #RomaniaLiberala!”.

PNL Gorj este printre filialele PNL Dolj, Mehedinţi, Olt, Satu Mare, Sălaj, Cluj, Suceava, Covasna, Botoşani, Vaslui şi Sectorul 2, care au votat „doar moţiunea echipei câştigătoare”. PNL Alba a votat ambele moțiuni,

Congresul PNL se va desfășura pe 25 septembrie 2021, când 5 000 delegați naționali vor vota noua conducere a celui mai vechi partid din România,

Trebuie spus că aceste voturi pentru cele două moțiuni ale candidaților, Ludovic Orban și Florin Cîțu au rolul de a arăta cum stau cei doi candidați în optica organizațiilor județene. Votul lor este unul consultativ, votul final aparținând delegaților la Congresul PNL.

Florin Cîțu a înercat să atragă de partea sa muși lideri locali care îl susținuseră în trecut pe Ludovic Orban. Lupta pentru putere în PNL este încă strânsă. Până acum, niciun candidat nu este sigur că va câștiga.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Crama Zoresti - Dealu Mare
Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Cele mai citite

comentarii recente