vineri, octombrie 7, 2022
AcasăActualPNL Gorj întinde covorul roșu senatorului Iordache

PNL Gorj întinde covorul roșu senatorului Iordache

Gigel Știrbu, deputat PNL de Olt, lider interimar al PNL Gorj a declarat că în cele 60 de zile de interimat va organiza alegerile pentru noile structuri de conducere ale PNL Gorj.

Deputatul Gigel Știrbu a făcut declarații foarte binevoitoare la adresa noului Prefect de Gorj, Cristina Cilibiu și la adresa senatorului Ion Iordache, în prezent la Forța Dreptei: „  Cristina Cilibiu este un om bine pregătit, cu multă experiență și echilibrat. Are relații bune cu majoritatea primarilor din Gorj și am încredere că poate fi un factor de echilibru atât în administrație, cât și în partid. Primarii liberali sunt cei care au susținut numirea doamnei Cilibiu în funcția de prefect al județului Gorj, așa că aș spune că reacția lor a fost una foarte bună (…)Obiectivul meu este să întăresc organizația județeană cu oameni valoroși care se bucură de încrederea gorjenilor. Ion Iordache este liberal vechi și e un câștig dacă se întoarce în partid. Are reputația unui om care nu a pierdut nicio bătălie electorală.”

Așadar, pare tot mai evidentă revenirea în PNL a senatorului Ion Iodache, care, de departe este cel mai influent om politic din Gorj.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Crama Zoresti - Dealu Mare
Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Cele mai citite

comentarii recente