vineri, aprilie 12, 2024
AcasăCulturaPlatforma HBO Max poate fi accesată de azi şi din România

Platforma HBO Max poate fi accesată de azi şi din România

HBO a lansat astăzi în România platforma HBO Max, anunţă funpub.ro, la un preţ de doar 3.30 de euro.

Pentru a fi accesat HBO Max, clienţii care au deja un cont activ HBO GO nu trebuie decât să se logheze în el. Ceilalţi, trebuie să intre pe hbomax.com şi să îşi creeze un cont.

Abonamentul lunar întreg este de 4.99 euro, însă ce care vor avea avea un cont activ până pe 31 martie, vor beneficia de o reducere de 33% pe o perioadă nelimitată, atât timp cât vor avea abonamentul activ şi o metodă de plată validă înregistrată în platformă.

Pe HBO Max pot fi urmărite titluri Warner Bros., HBO, Max Originals, DC, Cartoon Network. De asemenea, HBO promite că le va pune la dispoziţie abnaţilor filme Warner Bros la doar 45 de zile de la lansarea lor în cinematografe.

Odată cu lansarea HBO Max în România, Netflix are un concurent important, cu un abonament mult mai ieftin şi cu conţinut 4k în abonamentul standard.

Abonamentul HBO Max oferă posibilitatea de accesarea a platformei de pe trei dispozitive, simultan. De asemenea, se pot face 5 profiluri pentru cei care accesează acelaşi cont, lucru care permite atât primirea unor sugestii personalizate cât şi creea unor liste pentru fiecare membru al familiei.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele