vineri, aprilie 12, 2024
AcasăAdvertorialPetrecerea de botez nu este completă fără magia adusă de ursitoarele din...

Petrecerea de botez nu este completă fără magia adusă de ursitoarele din București (P)

Lumea copilăriei este fascinantă deoarece prin cântec, dans și alte activități recreative copilul descoperă lumea. Basmele povestite de bunici sau părinți sunt alte modalități de conectare la un alt univers minunat. Poate că unul dintre cele mai fascinate momente din viața copiilor este momentul în care părinții organizează petrecerea de botez.

Atunci familia și prietenii se adună pentru a se bucura de venirea pe lume a nou-născutului. Într-un cadru festiv, petrecerea de botez nu poate avea loc fără participarea celor trei ursitoare. Acestea sunt personaje emblematice care aduc voie-bună, menindu-i copilului numai de bine. Unde pot fi ele găsite, aflăm din articolul de mai jos.

Ursitoarele bune sunt de nelipsit de la petrecere

Cu siguranță atunci când părinții s-au hotărât să organizeze o petrecere o vor face luând în calcul și varianta invitării nelipsitelor ursitoare. Acestea vor fi cele care vor aduce buna dispoziție între oaspeții prezenți, dar vor bucura deopotrivă și pe cei mici.

Ele pot fi solicitate de la agenții specializate în genul acesta de evenimente, gasesti aici ursitoare Bucuresti. Acestea sunt pasionate de jobul lor, sunt experte în actul actoriei și vor introduce treptat oaspeții într-o lume magică, din care cu greu se vor putea desprinde la final.

Fie că vorbim aici de Zâna Norocului, de Zâna Iubirii sau a Înțelepciunii ele sunt un tot armonios împreună și pot fi angajate pentru o seară prin intermediul site-ului paradisulpersonajelor.ro.

Ce gen de pachete se pot comanda pentru petrecerea de botez

Nimic nu va da farmec și strălucire unei petreceri reușite de botez decât prezența celor trei ursitoare care desigur, vor veni să pună în scenă o poveste specială.

În funcție și de bugetul alocat petrecerii se pot comanda pachete simple, standard, gold sau gold plus. Acestea diferă între ele prin complexitatea serviciilor alocate. Astfel, la pachetul simplu avem o scenetă în versuri și o interpretare live realizată de cele trei ursitoare. Coloana sonoră este prezentă și la pachetul standard, dar aici avem ca bonus și petale de flori.

La pachetul gold se remarcă un text personalizat cu numele bunicilor, părinților și al nașilor, plus predicțiile privind meseria potrivită în funcție de data nașterii. Iar la pachetul gold plus portretul și pernuța bebelușului vor face senzație pentru nași, ca un cadou deosebit.

Sigur că din peisaj nu poate lipsi ursitoarea cea rea. În ciuda reputației sale ea este cea care aduce sarea și piperul la petrecere, încercând să strice planurile celor trei ursitoare bune.

Echipa de la Paradisul Personajelor vă dorește petrecere plăcută!

Pentru cei aflați în capitală sau în împrejurimi, echipa de la Paradisul Personajelor poate fi chemată pentru a anima orice tip de petrecere pentru copii. Aceștia vor fi încântați să se întâlnească cu Cenușăreasa, Minnie și Mickey Mouse sau chiar Batman. Animatorii de aici vor aduce cu ei surprize cum ar fi mașina de vată de zahăr sau pinata și vor face cu copiii activități creative și jocuri distractive. În plus, echipa se va implica și în aranjamentele de baloane.

Pentru mai multe detalii accesați site-ul principal.

Contact: contact@paradisulpersonajelor.ro

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele