sâmbătă, iunie 25, 2022
AcasăȘtiri din OlteniaStiri GorjParticipă la o întâlnire pe nevăzute cu o carte, la Shopping City...

Participă la o întâlnire pe nevăzute cu o carte, la Shopping City Târgu Jiu

Shopping City Târgu Jiu susține activitățile desfășurate de Interact Club Târgu Jiu și își provoacă vizitatorii să redescopere dragostea pentru cărți, în cadrul evenimentului Blind Date With a Book. Pe 3 aprilie, în intervalul 10.00-20.00, pasionații de lectură sunt invitați să experimenteze plăcerea cititului într-un mod deosebit, participând la o întâlnire pe nevăzute cu o carte, în zona Info Desk, la parter.  

 Cititorii nu vor mai fi ghidați de o copertă interesantă sau un titlu intrigant în alegerea cărților, ci doar de câteva indicii sugestive. Astfel, organizatorii ne încurajează să ne bucurăm din plin de plăcerea cititului, sub deviza „Nu judeca o carte după copertă”. În plus, fiecare carte citită înseamnă și o faptă bună. Pentru a intra în posesia unei cărți, participanții sunt încurajați să facă o mică donație, iar toate fondurile strânse vor veni în sprijinul unor cauze sociale.

Sprijinirea inițiativei Interact Club Târgu Jiu face parte din platforma de responsabilitate socială #ResponsiblyTogether (Responsabili, Împreună). Aceasta reprezintă angajamentul Shopping City Târgu Jiu la nivel de grup pentru susținerea și dezvoltarea comunităților. Platforma reunește toate inițiativele dedicate pilonilor de sustenabilitate precum educația, comunitatea și protecția mediului.

Măsuri sporite de protecție în mall

Shopping City Târgu Jiu controlează traficul respectând recomandările autorităților: masca de protecție este obligatoriu a fi purtată de către toți angajații și clienții, iar centrul comercial a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii la intrare și asigură distanțarea socială de minimum 2 metri, pentru un shopping responsabil și în siguranță. De asemenea, centrul comercial garantează distanțarea prin asigurarea în medie a unui perimetru de 20 mp pentru o singură persoană, la nivel de centru comercial, mai ales pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens cum ar fi: lifturi, scări rulante, zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat și schimbat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Shopping City Târgu Jiu: certificat internațional pentru măsurile de prevenție COVID-19

Shopping City Târgu Jiu a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Crama Zoresti - Dealu Mare
Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Cele mai citite

comentarii recente