joi, decembrie 1, 2022
AcasăAuto/MotoOrient – soluții de transport marfă internațional rutier, aerian, maritim şi feroviar

Orient – soluții de transport marfă internațional rutier, aerian, maritim şi feroviar

Compania de transport Orient este specializată în proiectarea exactă a transportului de care ai nevoie. Aceasta transportă mărfuri în toată Europa și în restul lumii cu camioane, nave, trenuri și avioane, și, deoarece angajații lor sunt cei mai calificați din industrie, serviciul pe care îl oferă este de top.

Datorită faptului că prin achiziții și parteneriate cu companii atent selectate, Orient își extinde și își îmbunătățește continuu serviciile și poziția pe piață, are capabilitatea de a oferi clienților cele mai bune soluții de transport.

Dăruirea și grija investită în tot ceea ce fac a dus pe parcursul timpului, încă din anul 1991, la clienți mulțumiți și la o dezvoltarea economică rapidă a companiei.

Concentrarea de a duce mărfurile la destinație simplu, în siguranță și la timp, a făcut din Orient una dintre companiile de transport de încredere din România.

Orient are mulți ani de experiență în transport marfă internațional și național și folosește această experiență și cunoștințe în fiecare zi când oferă servicii clienților din întreaga lume.

La Orient vei întâlni întotdeauna oameni calificați și dedicați, pregătiți să îți ofere un serviciu competent.

Fiind cei mai buni furnizori de servicii de transport de mărfuri din Moldova, cred în menținerea transparenței cu un sistem modern de urmărire, care ajută clienții să cunoască starea actuală a transportului lor. Pentru manipularea mărfurilor perisabile și sensibile, folosesc o flotă mare de camioane containerizate. Serviciile de transport de mărfuri sunt lăudate pentru trăsături precum fiabilitatea, siguranța, livrările la termen și rentabilitatea.

Compania Orient pune la dispoziția clienților săi următoarele tipuri de servicii de transport de marfă:

Transport agabaritic

Transport maritim

Transport feroviar

Transport aerian

Specialiștii societății oferă soluții individuale bazate pe cerințe și nevoi specifice.  Aceștia cunosc foarte bine faptul că nici un transport rutier de marfă nu este niciodată la fel, mai ales când este vorba de un transport agabaritic ce trebuie adaptat în totalitate.

Nu toate transporturile sunt potrivite pentru soluții standard. Uneori sunt necesare alternative și aici te pot ajuta. Specialiștii se pricep să găsească soluții netradiționale și exact de asta este nevoie în transportul proiectelor.

Transportul maritim se realizează în sistem Bulk, Container full sau Container parțial. Astfel se pot transporta: utilaje agricole, cereale, transformatoare, generatoare, echipamente industriale, structuri metalice, mărfuri generale, mărfuri frigo, etc.

În ceea ce privește transportul aerian, celor de la Orient le place să găsească cele mai bune soluții pentru clienții lor, atât mari cât și mici. Când suni sau scrii departamentului de transport aerian, îți vei da seama că vorbești cu un specialist dedicat, o persoană care se asigură întotdeauna că vei primi cea mai bună soluție. Orient folosește avioane de tip cargo și avioane mixte pentru marfă și pasageri.

În ceea ce privește transportul feroviar, Orient oferă posibilitatea organizării de trenuri complete transfrontaliere, marfa clienților putând fi transportată în condiții de siguranță oriunde în Europa.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Crama Zoresti - Dealu Mare
Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Ultimele stiri

comentarii recente