sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăActualOpinia specialistului bekid.ro: ce jucării luăm în vacanță?

Opinia specialistului bekid.ro: ce jucării luăm în vacanță?

            Copiii și-ar aduce întreaga cameră de joacă dacă ar putea în vacanță! Deoarece acest lucru este imposibil din considerente logistice, am pregătit o listă cu cele mai potrivite jucării de călătorie pentru copii mici, care reușesc să-i distreze pe copii în călătoriile lungi sau când adulții au nevoie de timp liber. 

            Deși vacanțele noastre sunt adesea pline de activități, jucăriile sunt elemente obligatorii atunci când călătorești împreună cu copilul tău. Asta deoarece, indiferent de cât de încărcat ar fi programul, cei mici vor vrea permanent să aibă parte de o distracție personalizată pentru vârsta și preocupările lor. Acest lucru este valabil mai ales atunci când vă petreceți vacanța într-un loc care nu este dotat cu spații de joacă pentru cei mici. 

            Atunci când pregătești bagajul, alege alege jucării care sunt ușoare dar versatile în ceea ce privește jocul creativ și imaginativ. Care sunt acestea? Vom vedea în cele ce urmează!

            Markere și seturi de colorat 

            Seturile de colorat se referă la cărți, machete, sau orice alt suport pe care se poate colora! Secretul însă este să luați cu voi în vacanță nu doar cărțile de colorat ci și markerele lavabile. De ce lavabile? Cu siguranță dacă ai un copil mic acasă, pereții tăi sunt adevărate planșe de lucru. La fel și mobila. Din această perspectivă, pentru acele în care cel mic decide să-și exerseze talentul pe pereți, dauna nu va fi mare dacă tot ce poate utiliza sunt markerele lavabile. 

            Jocuri de cărți

            Pentru copiii de vârstă preșcolară, există mai multe opțiuni atunci când vine vorba de jucării pentru călătorit. În jurul vârstei de 3-5 ani, copiii se pot distra cu jocuri de cărți simple precum „Go Fish”. Deși cei mici nu respectă toate regulile, le place să fie incluși în joc și se distrează atât de mult încercând să țină pasul cu ceilalți jucători. Sigur, în mod ideal, jocurile de cărți vor fi cât mai colorate și atractive, iar activitatea va fi desfășurată în compania părinților și a celorlalți copii prezenți.

            Baloane

            Adăugarea câtorva baloane în valiză este un mare truc de vacanță! Baloanele nu ocupă spațiu în bagaje, dar sunt întotdeauna distractive pentru cei micii. Copiilor le place să arunce baloane prin casă și, nu de puține ori, să le spargă. De asemenea, poți face alături de copilul tău diverse ateliere cu baloane, poți alege baloane în diverse forma și culori sau le puteți personaliza cu desene sau texte amuzante. 

            LEGO și seturi de construit

            Fără excepție, copiii sunt îndrăgostiți de LEGO. Lego este o jucărie perfectă pentru copii in călătorii, deoarece promovează creativitatea și imaginația și este atât de versatilă încât va da o ocupație celui mic pentru perioade mari de timp. În principiu, copiii pot să folosească seturile de construit după vârsta de 3 ani. O cutie mică de Lego poate să fie luată la restaurant, atunci când părinții își doresc să aibă parte de câteva momente de liniște. 

            Mingile gonflabile

            La munte sau mare, mingea aduce distracția în orice grup de prieteni. Copiii au nevoie de mișcare în aer liber, astfel că mingea este accesoriul perfect. Cui nu îi place să aibă un joc nestructurat dar totuși competitiv într-o după-amiază însorită pe plajă? Cei mici se vor bucura de compania părinților și vor face mișcare fără ca măcar să depună efort.

            Ai nevoie de mai multe idei pentru a planifica următoarea ta vacanță cu cel mic? Vizitează magazinul online bekid.ro și alege jucăriile potrivite pentru copilul tău!

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele