marți, iulie 16, 2024
AcasăFashionOchelari de soare polaroid: ce ii diferentiaza de cei obisnuiti

Ochelari de soare polaroid: ce ii diferentiaza de cei obisnuiti

Astazi, ochelarii sunt un accesoriu care completeaza imaginea unei persoane. In plus, protectia ochilor este in prim plan atunci cand iti alegi ochelarii. Acestia protejeaza impotriva razelor ultraviolete cat si a altor tipuri de raze de soare care pot fi nocive ochilor.

Ochelari de soare polaroid

Razele solare conventionale functioneaza fie prin lentile colorate, fie prin protectie ultravioleta. Lentilele pur si simplu nuantate sau colorate nu protejeaza ochii, ci doar transforma perceptia imaginii. De exemplu, sticla galbena imbunatateste contrastul. Filtrul UV este mult mai bun decat obiectivele obisnuite. Nu numai ajuta doar perceptia lumii inconjuratoare, ci protejeaza organele vizuale de razele daunatoare si ajuta la evitarea supratensiunii lor rapide.

Astfel acesti ochelari de soare polaroid pot fi echipati suplimentar cu un filtru UV. Aceasta combinatie ofera cel mai inalt nivel de protectie si confort ocular. Acestia functioneaza datorita unui filtru polarizant care nu transmite unde de lumina orizontale, ci care sunt interferente optice. Acesti ochelari de soare polaroid ofera protectie suplimentara fata de ochelarii obisnuiti in urmatoarele situatii:

  • in timpul soarelui stralucitor, ceata, amurg; (de exemplu, zapada cazuta care nu inceteaza sa orbeasca in timpul stralucirii soarelui);
  • cand reflexia apei este orbitoare, etc.

Criteriile generale urmarite de catre clientii de ochelari de soare polaroid:

  • Disponibilitatea filtrului de protectie solara.

Filtrul de protectie solara ajuta la o mai buna vizualizare a lucrurior inconjuratoare si previne astfel         micile leziuni oculare.

  • Prezenta unui filtru polarizant.

Filtrul polarizant ajuta atat in timpul conducerii vehiculelor, cat si a plimbarilor in aer liber, protejandu-va astfel de razele ultraviolete ale soarelui.

  • Rezistenta lentilelor la deteriorarea mecanica.

Calitatea isi pune amprenta prin durabilitatea ochelarilor, astfel ii veti putea purta o perioada indelungata.

  • Greutate redusa si confortabil de purtat.

Trebuie sa existe si o placere in a purta ochelari, astfel acestia sunt creati cu design modern, cu o greutate redusa si usor de purtat, fara sa va creeze disconfort.

  • Redarea exacta a culorilor.

Veti indragi ochelarii polaroid prin redarea clara a culorilor si va veti bucura de o acuratete cum nu ati avut pana acum probabil la ochelarii precedenti.

Lentilele ochelarilor polaroid va permit sa vedeti lumea din jur fara distorsiuni. Acestea reproduc cu fidelitate culorile, claritatea si contrastul obiectelor, eliminand orbirea si avand o protectie ultravioleta. Principalul secret al ochelarilor polaroid este stratul polarizant al lentilelor care permite astfel doar undelor verticale de lumina sa treaca prin ochi iar lumina se raspandeste astfel.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele