sâmbătă, aprilie 13, 2024
AcasăFără categorieObține soluții logistice eficiente pentru compania ta de la Vectra

Obține soluții logistice eficiente pentru compania ta de la Vectra

Manipularea mărfurilor la înălțime este mai ușoară ca niciodată cu ajutorul echipamentelor profesionale pe care Vectra ți le pune la dispoziție. Suprafețe mari pot fi acoperite acum într-un timp record și cu minim de efort din partea angajaților dacă alegi să faci o asemenea investiție. Organizarea în depozite, în hale ample sau chiar în hipermarketuri se poate obține rapid și simplu cu ajutorul stivuitoarelor electrice în diverse modele și dimensiuni.

Descoperă oferta Vectra

Produse destinate transportării și manipulării de marfă sunt disponibile în diferite forme, astfel încât să găsești soluția ideală pentru nevoile tale. Motostivuitoare, nacele sau transpalete sunt disponibile atât în variantă nouă, cât și second hand, astfel încât chiar și factorul financiar să reprezinte un avantaj pentru tine. De asemenea, tot de aici îți vei putea procura și piese de schimb sau accesorii adiacente dacă ai nevoie pentru a avea parte de compatibilitate maximă.

Ai parte de calitate și performanță ridicată

Fiecare mecanism în parte este oferit de producători cu renume pe piață, cum este și cazul Yale. Acesta garantează rezistență și durabilitate ridicate pentru fiecare stivuitor realizat, astfel încât să fie soluții de lungă durată pentru campaniile care aleg să le folosească. Scheletul dur și tehnologiile de ultimă generație pun bazele unui produs inovativ și performant care fac munca în depozit cu adevărat ușoară.

Cumpără sau închiriază un stivuitor adaptat nevoilor tale

În funcție de perioada în care ai nevoie de aceste mașinării, dar și de posibilitățile financiare ale companiei, poți opta fie să cumperi, fie să închiriezi un stivuitor. Este important să te raportezi la costuri prin prisma avantajelor de utilizare. Dacă un asemenea dispozitiv se dovedește a fi o necesitate zilnică pentru o perioadă nedeminată, cel mai probabil achiziționarea lui se dovedește a fi soluția optimă. În schimb, dacă îl vei utiliza periodic și nu la adevărată intensitate, ori utilitatea lui dispare după o anumită perioadă de timp, poți alege să îl închiriezi pe perioade scurte sau chiar până la 5 ani.

Beneficiază de servicii de reparații sau întreținere pentru mașinăriile tale

Vectra nu doar că îți facilitează procesul de a obține stivuitoarele de care ai nevoie în compania ta, dar te ajută să le și menții în perfectă stare pentru cât mai mult timp. Două ateliere cu sediul în București te vor aștepta pentru efectuarea de reparații capitale și beneficiezi totodată și de transportul stivuitoarelor cu platforme proprii specializate, la nevoie. Tot aici te poți bucura și de servicii de RSVTI, de întocmire a documentației pentru obținerea autorizației de funcționare CNCIR / ISCIR.

Vectra este locul în care dispozitive performante și calitative de manipulare a mărfii te așteaptă pentru a-ți face munca mai ușoară.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele