miercuri, mai 25, 2022
AcasăActualO nouă investiție pentru Craiova

O nouă investiție pentru Craiova

Directorul Regional al DRDP Craiova, Călin Cosmin Petruț a semnat în data de 14 ianuarie 2022, Contractul de execuție al lucrărilor de construire ale obiectivului de investiții “Centura de ocolire Craiova Varianta Sud DN 56-DN 55-DN 6” . Ofertantul declarat câștigător în urma licitației publice organizate de DRDP Craiova este Rizzani de Eccher SpA. Valoarea contractului este de 133.438.023,20 lei, fără TVA. Termenul de execuție va fi de 15 luni.

Obiectivul se numește: ”Obiectivul de investiții “Centura de ocolire Craiova Varianta Sud, DN 56-DN 55-DN 6”. Acesta este amplasat în zona de Sud a Municipiului Craiova și va putea face legatura între DN 56 ( Craiova-Calafat) – DN 55( Craiova-Bechet) – DN 6( Craiova-Caracal).

Responabilii  CNAIR declară: „În momentul de față, traficul de autovehicule din zona Calafat, Bechet și Drobeta Turnu Severin înspre Caracal- Alexandria- București se desfășoară prin Municipiul Craiova, ceea ce duce la o aglomerare a orașului”.

Lungimea noului drum va avea 9.889 km și va dispune de două parcări, una pe sens. Vor fi și două pasaje peste calea ferată, va firealizat și un pod peste canalul de ape uzate. Vor mai fi și două intersecții giratorii la nivel cu DN 55 si DN 56. Va exista și o bretea de acces pentru legatura cu DN 6 în sensul giratoriu existent.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Crama Zoresti - Dealu Mare
Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Cele mai citite

comentarii recente