miercuri, iulie 17, 2024
AcasăAdvertorialNu poți arăta spectaculos la un eveniment fără intervenția unui stilist -...

Nu poți arăta spectaculos la un eveniment fără intervenția unui stilist – găsești unul rapid cu Stailer

Stailer va deveni platforma ta preferată. Permite-mi să vă fac cunoștință. Stailer este locul ce-ți îndeplinește toate dorințele în materie de programări hair & beauty. Datorită tehnologizării, viața noastră a devenit mult mai simplă. Acum îți comanzi mâncare online, chiar și cumpărăturile pentru casă ți le aduce cineva la ușă, haine, electrocasnice, mai orice lucru la care te poți gândi, poți comanda cu câteva click-uri.

Totuși, când venea vorba de a obține o programare la salon, îți cam pierdeai cumpătul. Ori nu era stilistul tău disponibil când erai tu, ori sunai câteodată și vorbeai singur sau fredonai și tu deja melodia de așteptare fiindcă n-auzea nimeni că suni cu disperare. Acum poți să faci o programare online, chiar azi, rapid, ușor și gratuit cu Stailer.

Află mai jos câte beneficii ai dacă începi să utilizezi Stailer

Practic până acum când sunai la salon mergea treaba ca Trabantul. Dar nu mai bine treci prin programări la salon cu un merțan ca Stailer? Într-o singură zi ai posibilitatea să mergi la coafor, make-up artist și poate și la mani/pedi dacă îți dorești. Accesează stailer.ro, selectează filtrele disponibile pe prima pagină și cât ai zice Stailer primești lista cu stiliștii disponibili din oraș.

Stailer înglobează mai toate serviciile hair & beauty și sunt înscrise aici saloane din Cluj, Iași, Timișoara, Oradea și București. Atât femeile cât și bărbații, pot obține mult mai ușor acum un loc pe scaunul unui salon. Platforma este gratuită, transparentă, fără vreo taxă ascunsă. Beneficiile nu se opresc aici, citește în continuare.

Fă-ți un cont pentru o experiență completă

Programări rapide poți face și fără cont, însă el te ajută cu mai multe aspecte. După ce încep să se adune programările în agenda virtuală, tu vei ști exact pe unde ai fost, iar dacă ți-a plăcut cum ai fost tratat, știi unde să revii datorită acesteia. Contul te ajută să îți setezi remindere în caz de știi că memoria te mai lasă uneori.

Agenda special concepută pentru clienți menține organizate programările și tu le poți gestiona când vrei, la orice oră din zi și din noapte. Să zicem că intervine ceva pe la ora 22 seara și ziua următoare nu mai poți ajunge la salon. Pur și simplu accesezi platforma, anulezi programarea și nu mai trebuie să îți faci griji pentru nimic. Nici nu porți conversații stânjenitoare cu stilistul, iar când el își verifică agenda va avea timp să se reorganizeze. Nu trebuie să scoți un leu din buzunar nici pentru programările efectuate, nici când anulezi. Fiecare salon vine cu informații relevante ca prețul serviciului dorit, durata acestuia și chiar și locația Google Maps a salonului selectat. Saloanele dispun chiar și de fotografii pentru a-ți face mai ușoară alegerea.

Intră și tu în lumea Stailer să vezi cât de ușor este acum să îți faci o programare la salon. Uită de conversațiile telefonice ce nu-ți aduc niciun rezultat și nici nu mai aștepta o săptămână după stiliști. Găsește-i pe cei ce te pot primi chiar acum. Pentru alte informații poți scrie la support@stailer.ro.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele