marți, iulie 16, 2024
AcasăComunicate de presaNoua gamă de farduri modulare magnetice VIPERA sunt disponibile pe ViperaCosmetics.ro

Noua gamă de farduri modulare magnetice VIPERA sunt disponibile pe ViperaCosmetics.ro

Portofoliul de pe www.ViperaCosmetics.ro s-a mărit cu produsele din gama Magnetic Play Zone – fardurile modulare magnetice unice în lume, patentate de VIPERA. ViperaCosmetics.ro este magazinul online dedicat mărcii poloneze VIPERA, cu produse și accesorii pentru machiaj și de îngrijire.

Linia Magnetic Play Zone este formată dintr-un sistem modular de recipienți de tip tavă care alunecă vertical unul peste celălalt datorită magneților. Capacul și tavile sunt ghidate și ținute împreună de magneți, astfel putând fi ușor separate și înlocuite cu alte produse cosmetice din aceeasi gamă. Un set de farduri creat cu ajutorul acestui sistem este ideal pentru poșetă deoarece ocupă mult mai puțin loc.

“Sistemul vertical de farduri cu magneți oferă o gamă largă de opțiuni în construirea seturilor individuale de produse. Paletele cosmetice cu magneți sunt mai practice decât carcasele clasice. Acestea permit alegerea produselor și culorilor favorite care se pot schimba și conecta cu ușurință: se poate scoate un produs cosmetic uzat sau se completează setul și cu alte culori sau tip de produse. Întreaga gamă de produse de înfrumusețare este disponibilă în sistemul modular magnetic: farduri pentru pleoape, pentru sprancene, obraz sau buze, fonduri de ten, corectoare, pudre, precum și aplicatorii de care este nevoie.” ne mărturisește Georgiana Ghideu în calitate de reprezentant Geomir Consulting SRL, importator al produselor VIPERA în România.

Produsele mărcii VIPERA sunt destinate atât utilizării acasă, cât și în saloane de către profesioniști și make-up artiști. Dedicată inovării, cercetării și testării continue, marca VIPERA este o marcă poloneză care și-a început activitatea în urmă cu mai bine de 30 de ani. Folosind cele mai noi tehnologii în procesul de producție, compania îmbogățește constant portofoliul de produse pus în sprijinul femeilor de toate vârstele pentru a le evidenția frumusețea naturală și pentru a le proteja totodată sănătatea. Produsele VIPERA folosesc ingrediente blânde cu tenul, ochii, unghiile și mâinile.

Marca VIPERA este disponibilă în magazinul online www.ViperaCosmetics.ro, în cele două magazine fizice din București și prin rețeaua de parteneri.

Web:              www.ViperaCosmetics.ro

Facebook: www.Facebook.com/ViperaCosmetics.ro

Instagram: www.Instagram.com/ViperaCosmetics.ro

YouTube: www.youtube.com/channel/UCZO3mI3Oaep424me9u5IbgQ

Locații magazine fizice în București:

  • Magazinul Victoria, la parter – Calea Victoriei 17
  • Centrul Comercial Drumul Taberelor, la etaj – str. Brașov 25.
poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele