joi, octombrie 6, 2022
AcasăSănătateMorga SJU Craiova și rudele decedaților de COVID

Morga SJU Craiova și rudele decedaților de COVID

Morga SJU Craiova a cunoscut o aglomerare a numărului rudelor care vin să își ridice morții, victime ale COVID. Situația tinde să devină dramatică în tot mai multe orașe ale României.

SJU Craiova dezervește atât Doljul cât și urgențele din județele Olteniei. Principalul responsabil de drama pacienților care mor este PSD. PSD a promis spitale regionale la Iași, la Craiova, la Cluj. La Craiova, nici măcar nu a fost ales locul. Din 2016 până în 2019, situația s-a perpetuat. PNL poartă vina că nu a crescut numărul paturilor la ATI din 2019 încoace. Cine știe secția ATI din SJU Craiova, aceasta este suprasolicitată. Știm cum recent pacienții intibați au fost ventilați manual din cauza unei probleme la instalațiile spitalului. Morga este simbolul înfrângerii clasei politice actuale.

Greșeala în Sănătate se numește decesul pacienților. Greșeala politică imensă a PSD pare uitată de acest partid care vorbește de matrapazlîcurile PNL. Doljul a fost un județ „roșu”.

Din păcate, acel spital de pe Sărari finalizat de Primăria Craiovei este cu mult sub necesitățile județului și ale Craiovei.

Imaginea cozii de la morga SJU arată dimensiunea tragică a morții unor oameni care puteau fi salvați. Puteau fi salvați dacă se insista pe spitale regionale, dacă se luau măsuri în pandemie.

Guvernul Cîțu a căzut cu voia USR a PSD și a AUR dar PSD și USR au fost parte a eșecului ultimilor ani, alături de PNL.

Oricâte guverne ar veni, situația nu se poate schimba peste noapte. Totuși, cândva trebuie începută reforma în Sănătate.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Crama Zoresti - Dealu Mare
Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Cele mai citite

comentarii recente