marți, decembrie 6, 2022
AcasăFără categorieModele de utilaje profesionale pentru manipularea marfii

Modele de utilaje profesionale pentru manipularea marfii

Ai nevoie de echipamente pentru manipularea si ridicarea marfurilor, care sa se adapteze unor contexte diverse, precum depozite sau supermarket-uri? La Vectra vei putea regasi o gama foarte larga de astfel de utilaje, cu un raport calitate-pret avantajos si vei putea colabora cu echipe de specialisti din acest domeniu. Totodata, punem la dispozitie si diverse servicii de inchirierea stivuitoarelor, precum si service sau servicii RSVTI. Echipa noastra este formata doar din oameni profesionisti, seriosi si cu o experienta vasta in aceasta industrie, acestea fiind caracteristicile principale regasite la echipa de la Vectra. In acest sens, poti apela doar la profesionistii nostri pentru a beneficia de produse performante, astfel ca ne poti contacta direct prin telefon sau poti cere o oferta din magazinul nostru online.

Oferta larga de utilaje

La Vectra dispunem de o gama variata si larga de echipamente performante, de la diverse modele de stivuitoare, cum ar fi motostivuitoarele, electrostivuitoarele, pana la transpalete manual echipamente depozit, electrocare, echipamente de tractare, nacele BRAVI, baterii de tractiune, redresoare, anvelope pentru stivuitoare sau piese de schimb, iar lista nu se opreste aici. Te invitam pe site-ul nostru, iar daca esti interesat de ceea ce iti putem oferi atunci intra aici si alege un motostivuitor.

Gama de servicii

Pe langa gama de produse variata, punem la dispozitia clientilor si diverse servicii care pot fi esentiale odata ce ai achizitionat un model de echipament si putem aduce in vedere service-ul pentru mentenanta stivuitoarelor sau pentru reparatii. Astfel ca intretinerea unui astfel de echipament este importanta daca doresti sa obtii un nivel ridicat de performanta pe un termen lung. Echipa de la Vectra te poate ajuta cu cele mai bune solutii in acest sens, precum serviciile de mentenanta periodica sau de full-service, care pot fi executate lunar, trimestrial sau semestrial. Totodata, oferim posibilitatea de inchiriere a stivuitoarelor pe termen scurt sau pana la cinci ani, varianta fiind potrivita pentru companii multinationale.

Standarde de calitate inalte

Daca erai in cautarea unor echipamente performante pentru a obtine productivitate maxima, atunci esti in locul potrivit deoarece echipa Vectra este formata doar din oameni specializati in producerea de echipamente de o calitate superioara. Produsele se demonstreaza a fi de o rezistenta mare, pe o perioada lunga de timp. Totodata, oamenii nostri vin in in ajutor cu solutii optime pentru tine atunci cand ai nevoie, fie ca vorbim despre mentenanta, consultare sau reparatii.

Apeleaza la profesionisti

Economiseste timp si solicita o oferta direct de pe site-ul nostru daca ai gasit deja echipamentul de care ai nevoie deoarece modalitatea online se dovedeste a fi mai rapida si eficienta. Poti profita de toate avantajele din colaborarea cu noi, de la doar cateva click-uri distanta, fara a depune eforturi prea mari.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Ultimele stiri

comentarii recente