Victor Costache va demisiona în plină criză, cel mai probabil simțindu-se depășit de situație, după ce mai mulți medici au fost infectați.

Orban vrea să-l înlocuiască cu Nelu Tătaru.

Nelu Tătaru a fost numit din decembrie, anul trecut, secretar de stat la Ministerul Sănătății.

În 2017 a fost ales președinte la PNL Vaslui.

Tot mai mulți medici au fost infectați cu Covid-19, cea mai gravă situație fiind cea de la spitalul din Suceava, unde nu s-au respectat măsurile dispuse cu privire la reglementările legislative în vigoare privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infecto-contagioase .

Decizia unui director medical a dus la infectarea a 34 medici de la UPU și 49 de asistenți și cadre auxiliare de la spitalul din Suceava.

Tot personalul medical de la Spitalul Județean Suceava – devenit luni un focar de infecție cu coronavirus și care va fi închis și dezinfectat – a fost chemat la lucru luni dimineața de către directorul medical al instituției, Alexandru Macovei. Medici, asistente, infirmiere au fost amenințați cu un ordin de ministru inexistent și li s-a cerut să se prezinte la spital chiar dacă se aflau în izolare sau dacă erau confirmați cu coronavirus, acuză un medic. 

Sursa foto : HotNews.ro
Au văzut:740

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *