sâmbătă, decembrie 3, 2022
AcasăPoliticaMinistrul Agriculturii Adrian Chesnoiu demisionează în urma acuzațiilor formulate de către DNA

Ministrul Agriculturii Adrian Chesnoiu demisionează în urma acuzațiilor formulate de către DNA

Deși PSD a încercat să arunce corupția pe seama epocii Dragnea, se pare că lucrurile nu merg bine pentru cei din Kisseleff. Azi, Ministrul Agriculturii Adrian Chesnoiu a decis să își depună mandatul de ministru, primit la 25 noiembrie 2021, când și-a început activitatea Guvernul Ciucă. El s-a autosuspendat și din PSD.

Ministrul Adrian Chesnoiu, deputat de Olt ales în 2020, pe listele PSD este acuzat de DNA că a trucat o angajare la Ministerul Agriculturii, divulgând informații secrete neaccesibile unor persoane neautorizate. Este acuzat că a dispus angajarea unui candidat care nu a întrunit punctajul necesar ocupării acestui post. DNA a cerut ridicarea imunității parlamentare a deputatului social-democrat, cererea fiind dezbătută de Camera Deputaților săptămâna viitoare.

În postarea sa pe Facebook, Ministrul Chesnoiu a anunțat că și-a depus demisia din Guvern, că s-a autosuspendat din PSD și că le cere colegilor din Camera Dpeutaților să voteze pentru ridicarea imunității sale, întrucât se consideră nevinovat.

Astfel, în plină criză a majorărilor, sub spectrul unei crize alimentare, România rămâne fără Ministru la portofoliul Agriculturii. Până la nominalizarea unui titular, Premierul Nicolae Ciucă, luând act de demisia voluntară a ministrului Chesnoiu, va numi un ministru ad-interim dintre miniștrii actuali.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Ultimele stiri

comentarii recente