marți, decembrie 6, 2022
AcasăAuto/MotoMercedes EQC: cele mai importante dotari de confort

Mercedes EQC: cele mai importante dotari de confort

Modelele Mercedes EQ sunt construite pentru a oferi un confort deosebit, iar tehnologia de top se îmbină cu elementele de eleganță pentru a oferi sentimentul unei călătorii de excepție.

În noul Mercedes EQC confortul capătă alte dimensiuni, iar savurând liniștea te bucuri de relaxare, deo experiență profundă de liniște și calm.  Acest model de la Mercedes reinventează practice stilul de șofat, cu ajutorul programelor inteligente care relaxează și alcătuiesc o ambianță agreabilă prin sunetul de înaltă calitate și  folosind realitatea augmentată a sistemului de navigație MBUX.

Mercedes EQV și modelul EQC sunt printre cele mai apreciate modele Mercedes electrice, iar starea de bine și confortul își datorează calitatea în primul rând asocierii cu tehnologia de ultimă oră. 

Pachetul Energizing plus oferă confort de calitate, care stimulează simțurile iar echiparea modelului EQC cu acest pachet aduce eleganța îmbinată cu tehnologia ultramodern. Performanțele sistemelor care oferă climatizarea se alătură opțiunilor statice – exerciții fizice , vitalitate, stil de viață activ și sănătos.

Zilnic poți alege informații audio care ăți îmbunătățesc starea de sănătate  iar programul Power Nap oferă relaxare și energizare pentru posesorii autoturismelor electrice sau hybrid. Scaunele cu  masaj, realizate ergonomic multicontur, sunt create pentru a se potrivi perfect siluetei șoferului, prin ajustarea pneumatic lateral a scaunului. Susținerea lombară ajută la confort de-a lungul călătoriilor lungi.

Sistemul de sonorizare Surround Burmester este un exemplu de performanță tehnică în favoarea unui confort deosebit. Experiența audio a unui sistem de înaltă calitate merită trăită la volanul noului EQC. O atmosferă dominată de muzica preferată înseamnă mai mult decât confort, este un nivel superior de eleganță a mediului interior din autovehiculul tău.

Difuzoarele de înaltă performanță sunt create special pentru a reda fidel fiecare tip de muzică, iar amplificatoarele DSP au o putere deosebită, pentru cea mai bună calitate a sonorizării. La bordul noului EQC, sunetul te învăluie și contribuie la confortul general, prin funcții menite să îți personalizeze această experiență.

Climatizarea  interioară Thermotronic are trei zone distince și moduri de acțiune diferite. Confortul creat de armonizarea temperaturii cu mediul ambient este unul special. În față climatizarea permite reglarea temperaturii, a focalizării aerului și a modului de acțiune a climatizării.  În spate, pasagerii pot regla și ei individual aceste opțiuni, pentru cel mai înalt grad de confort.

Pachetul  Air Balance oferă suavitatea parfumurilor de înaltă clasă menite să rezoneze cu starea ta de spirit. Personalizarea acestor arome este acum la îndemâna oricărui utilizator, iar îmbunătățirea permanent a calității aerului aduce un plus de confort. Atent selecționate, aromele destinate parfumării interiorului sunt dedicate stării de bine iar intensitatea acestor difuzări de parfum este reglabilă.

Gama de parfumuri de interior este una aleasă special pentru a exprima diferite dispoziții, iar fiecare șofer are posibilitatea de a alege exact aromele dorite, pentru interiorul modelului EQC. Un ambient frumos parfumat atrage calmul, echilibrul iar șofatul va deveni o experiență cu adevărat deosebită. Pachetul Air Balance înseamnă sistem performant de ionizare, oxigenare și împrospătare a aerului din interior. Nivelul controlat al calității aerului contribuie la confort. Aerul este îmbogățit cu o cantitate de ioni negativi, care purifică și împrospătează atmosfera.

Un spațiu bine aerisit ajută la întărirea organismului iar filtrarea eficientă elimină microbii și impuritățile din aer. Spațiul interior este igienizat cu ajutorul unui sistem de filtrare care folosește cărbunele activ.

Alegerea unui model EQC înseamnă o opțiune clară pentru confort, pentru senzații unice și o personalizare conform preferințelor tale a interiorului mașinii.

La Auto Schunn Romania (auto-schunn.ro), partener autorizat Mercedes-Benz, poți alege cele mai noi modele de autovehicule electrice, iar reprezentanțele deschise în Arad, Suceava, Iași, Deva și Timișoara te așteaptă cu oferte deosebite.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Ultimele stiri

comentarii recente