miercuri, iulie 17, 2024
AcasăFără categorieMasajul la birou - cum te poate ajuta pentru productivitate?

Masajul la birou – cum te poate ajuta pentru productivitate?

Munca la birou nu este pentru oricine. În timp apar foarte multe efecte negative ale muncii la birou şi sănătatea angajaţilor poate avea de suferit. Un masaj la birou poate contribui la o productivitate mai bună şi un randament excelent pe termen lung.

Principalele beneficii ale unui masaj

Masajul are numeroase beneficii de care te poţi bucura dacă apelezi la profesionişti cu experienţă, specializaţi în cele mai importante tipuri de masaj. De exemplu, un masaj profesionist te va ajuta să ai o circulaţie mai bună, ajunge mai mult oxigen la ţesuturi, se stimulează fluxul limfatic, muşchii se relaxează şi ei, vor fi eliberate endorfinele, care generează o stare de bine şi contribuie la relaxarea organismului.

De asemenea, masajul combate migrenele, îmbunătăţeşte aspectul pielii, îmbunătăţeşte postura, scapi de dureri de spate, musculatura se relaxează în zonele masate, combate şi simptomatologia asociată depresiei sau anxietăţii, dormi mai bine, scapi şi de insomnie. Te concentrezi mai bine şi eşti mai atent, ai o memorie mai bună după o şedinţă de masaj, regenerarea celulară rapidă e încurajată, nu te mai confrunţi cu articulaţii dureroase.

Toate aceste beneficii depind de tipul de masaj făcut şi de experienţa celor care îl realizează. În funcţie de afecţiunile şi de problemele medicale pe care le ai masajul profesionist te va ajuta mereu să treci mai uşor peste simptomele şi efectele neplăcute ale acestora.

Cum poți beneficia de un masaj la birou?

Dacă nu ai timp pentru o şedinţă de masaj profesionist acasă o poţi programa la birou, pentru tine şi pentru angajații tăi. Chemi un maseur cu experienţă de la o firmă specializată în oferirea de servicii de masaj profesionist la birou şi nu mai eşti nevoit să te deplasezi până la sediul său. Un contract cu o firmă cu maseuri experimentați este cea mai bună mişcare pe care o poţi face pentru a oferi angajaţilor un mediu de lucru cât mai plăcut.

Masajul la birou reduce stresul angajaţilor, îi ajută să se relaxeze, angajaţii sunt mai creativi şi mai eficienţi, productivitatea lor este îmbunătăţită. Se înlătură durerile de ceafă, de gât şi de spate, se corectează postura, dispare starea de iritare şi de nervozitate, tonusul e mai bun prin intensificarea circulaţiei sângelui, sistemul nervos central e calmat, creşte şi stima de sine şi autoaprecierea, comunicarea între angajaţi e mai eficientă. Angajaţii vor fi mai odihniţi şi randamentul lor la locul de muncă va fi mult mai bun.

Din perspectiva angajatorului masajul la birou apar alte beneficii: se reduce absenteismul de la birou, scad costurile cu tot ce ţine de concedii medicale, angajaţii sunt fidelizati, activitatea este menţinută la parametri ridicaţi.

Care sunt avantajele kinetoterapiei?

O firmă specializată în masaj la birou poate oferi şi servicii de kinetoterapie. Kinetoterapia e un tip de gimnastică medicală, o terapie prin mişcare. Printre avantajele de care se pot bucura angajaţii tăi care vor urma şedinţele de kinetoterapie la birou se numără şi starea de bine psihică şi fizică permanentă, o relaxare mai uşoară, îmbunătăţirea condiţiei fizice, exerciţii fizice targetate în funcţie de problemele angajaţilor.

Se corectează postura şi aliniamentul corporal, dispar durerile de spate, mobilitatea articulară e crescută, rezistenţa musculară e crescută şi ea. Sistemul de coordonare, de echilibru sunt îmbunătăţite, scad riscurile de accidentare, creşte randamentul în raport cu efortul fizic şi se îmbunătăţeşte tonusul muscular, creşte şi forţă musculară, recuperările sunt mai rapide. Toate aceste avantaje vor contribui la un randament mult mai bun la locul de muncă şi la rezultate excelente pe termen lung în materie de îndeplinire a sarcinilor de la job.

Şedinţele de kinetoterapie rămân una dintre cele mai bune soluţii atunci când vine vorba de relaxare şi de rezolvarea pe loc a problemelor de sănătate care ar putea împiedica angajaţii să îşi facă treaba aşa cum trebuie.

MasajMed.ro – servicii de calitate superioară

Pentru masaj la birou şi kinetoterapie puteţi apela oricând la serviciile de calitate ale MasajMed.ro. Profesioniştii de la MasajMed.ro execută masaj terapeutic, de relaxare, drenaj limfatic, reflexogen, masaj anticelulitic, sportiv, masaj pe scaun, dar puteţi solicita şi servicii de reflexoterapie sau acupunctura pentru angajaţi şi pentru dvs., angajatorul. Echipa de kinetoterapeuţi, fizioterapeuţi va colabora cu psihologi şi cu medici specialişti în recuperare şi în medicină tradiţională chineză pentru a oferi servicii de calitate, adaptate pentru toate tipurile de probleme medicale pe care le-ar putea avea angajaţii.

MasajMed.ro îmbină cu succes serviciile de recuperare medicală cu activităţi de wellness corporate, se oferă masaj medical la birou combinat cu elemente de kinetoterapie şi noţiuni de ergonomie, un masaj excelent pentru angajaţii care stau prea mult pe scaun la birou. Programele de masaj la birou sunt terapeutice şi includ tehnici orientale şi stretching, mobilizări şi manipulări articulare, meloterapie, aromaterapie. Masajul se va face îmbrăcat, toate logistica necesară e adusă de angajaţii MasajMed.ro, şedinţele nu vor ţine mai mult de 20 de minute şi vor fi făcute săptămânal. Se organizează şi workshopuri de ergonomie şi de posturare.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele