vineri, decembrie 8, 2023
AcasăLocaleStiri MehedintiMarius Screciu a fost reales primar al orașului Drobeta Turnu Severin

Marius Screciu a fost reales primar al orașului Drobeta Turnu Severin

Chiar dacă a fost chemat luna aceasta să dea explicații într-un dosar de conflict de interese administrativ, Marius Screciu a fost reales primar la Drobeta Turnu Severin din partea PSD.

În data de 26 mai 2016 ANI a publicat următorul mesaj:

„În perioada exercitării mandatului de viceprimar, a participat la deliberarea și adoptarea unei Hotărâri a Consiliului Local al municipiului Drobeta Turnu Severin, din data de 31 mai 2013, în baza căreia, a fost încheiat la data de 14 octombrie 2013 un contract de închiriere între Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin – în calitate de locator (unitate administrativ – teritorială în cadrul căreia SCRECIU MARIUS-VASILE deține funcția de viceprimar), și filiala județeană (jud. Mehedinți) a unui partid politic, în calitate de locatar, spațiul fiind atribuit în folosință pentru desfășurarea activității specifice a organizației municipale Drobeta Turnu Severin a partidului politic în cadrul căruia Screciu Marius-Vasile deține funcția de președinte.

Persoana evaluată a încălcat, astfel, dispozițiile art. 46, alin. (1) din Legea nr. 215/ 2001 și art. 75, lit. b) din Legea 393/2004.” (sursa: integritate.eu)

Deocamdată Screciu n-a fost declarat incompatibil cu funcția de primar. Se așteaptă o decizie din partea ÎCCJ.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro

Ultimele