joi, decembrie 1, 2022
AcasăAuto/MotoMarcajul M+S pe cauciucuri - Ce înseamnă?

Marcajul M+S pe cauciucuri – Ce înseamnă?

O anvelopă este concepută pentru o anumită mașină, o aplicație specifică. De specificul anvelopei și de calitatea ei depinde siguranța deplasării.

Marcajul M+S este întâlnit cel mai des pe anvelopele 4×4 si pe anvelope off road pentru SUV-uri. Numai anumite condiții de drum permit totuși fiecărui model de anvelopă să funcționeze la capacitate. Prin urmare, producătorii proiectează și construiesc modele într-o varietate de grupări și sortimente, iar șoferii le selectează în funcție de specificul fiecărei mașini.

Explicații si lămuriri puteți primi acum și de la specialiștii Vadrexim, unde puteți achiziționa și anvelope pentru orice auto online. De menționat că marcajele de pe pereții laterali ai unor anvelope, literele mari M+S (ocazional M&S sau MS), înseamnă Mud+Snow (noroi+zăpadă).

Este important de reținut că, în această situație, cuvântul „zăpadă” nu înseamnă că este vorba de anvelope de iarnă în sensul clasic. Cu toate acestea, astfel de anvelope pot fi folosite iarna, deoarece flexibilitatea lor la temperaturi scăzute este mai bună decât cea a modelelor de vară datorită compoziției benzii de rulare, iar banda de rulare cu niște caneluri adânci se simte bine pe zăpadă.

Simbolul M+S denotă tipul de suprafață pe care o anvelopă se comportă cel mai bine, mai degrabă decât sezonul de utilizare. Este o suprafață mobilă, cum ar fi noroiul, zăpada grunjoasă, nisipul, solul afânat sau pietrele mici. Blocurile mari și depărtate ale benzii de rulare ale anvelopelor Mud+Snow funcționează eficient în aceste situații.

Unul dintre exemple este suprafața înzăpezită. Anvelopele de noroi și zăpadă sunt utilizate în mod obișnuit pe mașinile care se deplasează mult pe drumuri neasfaltate, cum ar fi vehiculele off-road și camionetele. Pe de altă parte, anvelopele M+S au o aderență mai slabă la drum atunci când manevrează la viteze mari, în special pe asfalt uscat și curat. Toate informațiile sunt acum disponibile la VADREXIM, de unde vă puteți echipa autoturismul de teren cu jante și anvelope potrivite, la prețuri rezonabile.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Crama Zoresti - Dealu Mare
Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Ultimele stiri

comentarii recente