joi, iulie 18, 2024
AcasăComunicate de presaMagazinul online Pavaje-borduri.ro va oferă zeci de modele de pavaje, pavele și...

Magazinul online Pavaje-borduri.ro va oferă zeci de modele de pavaje, pavele și borduri

Firma PROFI ELECTRO PAVCONS SRL vă pune la dispoziție o gamă foarte variată de modele de pavaje și pavele în culori și forme atractive, de la producători cunoscuți, precum: Semmelrock, Symmetrica, Star Stone, Elis, Florea, etc.

Pavajele și pavelele propuse sunt o alegere practică și accesibilă pentru orice proiect rezidențial sau comercial de amploare, pentru amenajări de alei, trotuare, piețe, spații de parcare sau zone de acces auto.

De ce să alegeți pavaje-borduri.ro ?

1.      Peste 1.700 de modele de pavaje & accesorii din care puteți alege;

2.      Livrare pe tot teritoriul României, indiferent de cantitate;

3.      Economisiți energie, timp și bani;

4.      Beneficiați de garanție de până la 10 ani;

5.      Beneficiați de prețuri avantajoase, de producător;

6. Puteți opta pentru pachetul complet de servicii: consultanță, transport și descărcare, montaj, întreținere;

7. La cerere, puteți solicia mostre de pavaje (trimise prin curier în toată țara);

8.  Experiență vastă în domeniu, cu peste 3000 de clienți mulțumiți;

9. Suport tehnic dedicat pe toata durata desfășurării lucrării.

Magazinul online este foarte bine documentat, oferind soluții și idei de amenajare pentru orice tip de proiect.

Categorii de produse

Pavaje și pavele

Pavajele și pavelele pe care vi le propunem sunt o alegere practică și accesibilă pentru orice proiect rezidențial sau comercial de amploare, pentru amenajări de alei, trotuare, piețe, spații de parcare sau zone de acces auto.

Rigole

O rigolă este un șanț mic sau amenajare specială făcută de-a lungul străzilor, între marginea părții carosabile și bordura trotuarelor, având rolul de a colecta apele superficiale și de a le dirija la un punct de descărcare.

Bolțari/Blocheți

Bolțarul, sau blocul din beton pentru zidărie, este un material de construcție artificial, având formă paralelipipedică cu camere de aer în interior. Bolțarii sunt folosiți ca alternativă la cărămidă sau la blocurile BCU acolo unde condițiile impun acest lucru.

Borduri

Bordurile delimitează spațiile create și finisează proiectul, dând valoare întregului ambient. Prin formele lor interesante creează un contur frumos și elegant  aleilor din grădini, teraselor, curților, drumurilor de acces sau chiar străzilor, parcărilor sau platformelor industriale.

Dale

Dalele sunt printre cele mai durabile metode de pavare, suportând trafic intens și greutăți destul de mari. Acestea sunt folosite în general pentru terase, alei, piscine, parcări, parcuri, drumuri de acces, trotuare, etc.

Garduri

Fabricate din beton vibropresat, blocurile modulare care compun produsul dau frâu liber imaginației dumneavoastră în realizarea gardului mult visat.

Jardiniere/Mobilier pentru grădină

Mobilierul modular este ideal pentru a crea o oază de relaxare și răcoare în curte. Din îmbinarea texturilor diferite, pavele din beton vibropresat, cu aspect natural, antichizat și lemn lacuit, ia naștere o piesă de mobilier originală, de o eleganță clasică, atemporală și plină de personalitate.

Trepte

Elementele treaptă au aspect de piatră naturală pentru un ambient autentic, în concordanță cu natura. Treapta de grădină vă ajută să decorați spațiul exterior, aducând un aer de familiaritate și bun-gust. Practică și ușor de montat, treapta de grădină vă garantează un aspect îngrijit al grădinii pentru un timp îndelungat.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele