joi, octombrie 6, 2022
AcasăActualLudovic Orban la Vâlcea: alegeți între bine și rău

Ludovic Orban la Vâlcea: alegeți între bine și rău

Ludovic Orban a fost prezent azi la PNL Vâlcea, pentru a-și promova candidatura la șefia PNL.

Ludovic Orban și-a atacat competitorul direct, Florin Cîțu, afirmând că a început să se folosească de orice mijloace ca să obțină sprijinul cât mai multor filiale în teritoriu. Ludovic Orban a declarat că și secretul votului la moțiuni în filiale nu a fost repsectat.

Actualul președinte al PNL și al Camerei Deputaților a ajuns în județul din care provine Florin Cîțu.

Ideea centrală a candidatului Orban a fost aceea că., la început, a crezut în sinceritatea competiției între doi lideri importanți din PNL și din statul român. Delegații PNL vor putea vota între ceva bun și ceva mai puțin bun. Mai bine zis a crezut că va fi o competiție fair play.

Liderul actual al PNL a declarat că membrii PNL și delegații vor trebui să citească atent textul moțiunii, fiindcă moțiunea de candiatură la PNL se va transpune în programul politic al partidului.

Liderul PNL l-a evocat pe Rareș Bogdan care a avut un discurs coerent și frumos ambalat. A citat proverbul latin care tradus înseamnă „scrisul contează”. Degeaba echipa lui Florin Cîțu vorbete frumos, dacă se vorbește, nu trece în textul moțiunii ceea ce vorbește.

Ideea centrală a discursului de la Vâlcea este aceea că echipa lui Florin Cîțu este o alegere rea.

Anterior, liderul PNL declarase că este o chestiune de ordin penal ca să folosești banii publici la care ai acces . Acești bani trebuie să îi gestionezi obiectiv, ca să obții voturi pentru a deveni lider de partid.

Așadar, liderul PNL a atacat la baionetă moțiunea lui Cîțu și a cosniderat că echipa Orban va fi cea mai potrivită pentru PNL și implicit pentru evoluția politică a României.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Crama Zoresti - Dealu Mare
Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Cele mai citite

comentarii recente