vineri, aprilie 19, 2024
AcasăFără categorieLucruri esențiale despre lifting-ul sânilor

Lucruri esențiale despre lifting-ul sânilor

Procedura de lifting al sânilor este considerată ca fiind cea mai cunoscută dintre procedurile de mărire a sânilor. Acest tip de intervenție chirurgicală poate ajuta la ridicare și restaurarea sânilor slăbiți. Această abordare chirurgicală poate fi efectuată cu sau fără introducerea mijloacelor de mărire a sânilor. Adesea, cei care sunt mulțumiți de plenitudinea propriilor sâni pot alege, eventual, intervenția chirurgicală pentru a le ridica și apoi a le construi rigide.

Puțini oameni sunt probabil nemulțumiți de volumul sânilor lor. În timp ce în aceste tipuri de circumstanțe, măririle de sâni efectuate împreună cu un lift pentru a crește cantitatea și simultan pozițiile și forma sânilor sunt, de asemenea, îmbunătățite.

Credeți că sunteți selecția ideală pentru a vă supune unei operații estetice de ridicare a sânilor?

Pentru a descoperi dacă sunteți o persoană excelentă pentru a vă supune procedurii de lifting, trebuie să vă asigurați unul sau mai multe din lucrurile discutate mai jos:

  • Sâni pendulanți, dar cu suficient volum
  • Lipsă de material în interiorul sânilor sau rigiditate
  • Areole sau sfârcuri care se poziționează în jos, în special dacă se așează sub încrețirea sânilor

În unele cazuri, sânii pot probabil să se extindă în mod diferit, de exemplu, unul este strâns și plasat în mod eficient, în timp ce celălalt nu este cu adevărat. Addional, proporțiile sânilor pot varia foarte mult. Cele mai multe dintre persoanele cu sâni mai mari și destul de grei pot alege, eventual, operația de lifting de sâni, cu toate acestea, beneficiile nu sunt la fel de durabile ca atunci când tratamentul este efectuat pe sânii mici.

O persoană poate fi supusă unei operații de lifting al sânilor în orice moment. În mod regulat, medicii se referă la așteptarea până când dezvoltarea sânilor s-a terminat. În timpul sarcinii și, de asemenea, alăptării se întâmplă diverse schimbări în mărimea și forma sânilor.

Prima discuție cu chirurgul plastician ales de dvs:

La prima vizită, medicul se interesează în legătură cu configurația preferată a sânilor dumneavoastră. Întrebați cu medicul specialist cum vor fi restructurate sfârcurile și areolele dumneavoastră. Descrieți toate lucrurile legate de sânii dvs. cele pe care ați dori să le aflați modificările. Acest lucru îi va da chirurgului dumneavoastră să își dea seama de nevoile dumneavoastră împreună cu așteptările în cadrul operației estetice.

Evaluarea medicului referitoare la operația de lifting de sâni:

Chirurgul plastician va examina cu siguranță sânii, vă ia măsurătorile, precum și fotografii doar pentru istoricul chirurgical. Medicul poate măsura, de asemenea, forma și dimensiunea sânilor, starea pielii, orice tratamente chirurgicale anterioare prin care ați trecut, de exemplu biopsia mamară și orice fel de pastile pe care le luați. Luați în considerare faptul că trebuie să livrați detalii complete. Spuneți-i chirurgului operator dacă intenționați să slăbiți, mai exact dacă ați observat că sânii se transformă în mai mici sau căzuți odată cu scăderea în greutate. În aceste cazuri, chirurgul estetician vă va recomanda să păstrați o greutate echilibrată.

Procedura chirurgicală de lifting de sâni:

Tratamentul de lifting al sânilor se realizează prin administrarea de anestezie generală. Amploarea operației de lifting de sâni va determina numărul, precum și mărimea inciziilor. Cu cât aveți nevoie de mai mult lifting, cu atât mai mari sunt șansele să suportați un lifting cu incizii mai intense.

După operația de lifting mamar:

Din moment ce pielea este îndepărtată și, de asemenea, țesutul este mutat peste, puteți simți sânii învinețiți, sensibili și umflați. Chirurgul dumneavoastră cosmetic vă sfătuiește să folosiți un sutien medical. De asemenea, este posibil să suferiți de o mică durere, dar chirurgul vă prescrie câteva medicamente cu care vă simțiți relaxată. Imediat după îndepărtarea sutienului chirurgical, este mai bine să folosiți un sutien sport sau de susținere până când umflăturile dispar.

Stați departe de ridicarea de greutăți sau de încordare după operație. Puteți să vă mențineți acțiunile obișnuite în decurs de o săptămână și activitatea completă în decurs de o lună. Este posibil să vă pierdeți simțul sânilor pentru o anumită perioadă, însă simțiți că procedează normal pe măsură ce sânii se vindecă.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele