joi, iunie 13, 2024
AcasăLocaleStiri GorjÎntre 11 iunie - 11 iulie, cele mai importante meciuri de fotbal...

Între 11 iunie – 11 iulie, cele mai importante meciuri de fotbal ale anului vin în direct la Shopping City Târgu Jiu

Cele mai importante meciuri de fotbal ale anului,  așteptate cu emoție de suporteri, se apropie cu pași repezi, iar Shopping City Târgu Jiu a pregătit cadrul perfect pentru o experiență de vizionare în deplină siguranță. Între 11 iunie – 11 iulie, pasionații de fotbal sunt așteptați în zona de food court din Shopping City Târgu Jiu de la nivelul 1, unde vor putea urmări în direct cele mai tari meciuri ale anului, pe 1 ecran uriaș. Meciurile vor fi difuzate zilnic, conform programului oficial al competiției sportive, de la orele 16.00 și 19.00, iar accesul este gratuit.

Vizionările se vor face în interiorul zonei de food court, în condiții de deplină siguranță, iar vizitatorii se vor putea relaxa alături de prieteni, savurând preparatele favorite de la restaurantele și cafenelele din centrul comercial. Shopping City Târgu Jiu susține evenimentele importante din comunitate și pune la dispoziția vizitatorilor experiențe cât mai plăcute și mai sigure. Mai mult, suporterii vor fi întâmpinați cu surprize și premii.

Toată pasiunea crește cu premii pe măsură, o campanie dedicată celor mai pasionați suporteri

În perioada 11 iunie – 11 iulie, clienții care fac cumpărături de minimum 200 lei pe maximum 2 bonuri fiscale, sunt invitați să marcheze goluri norocoase pe terenul special amenajat în zona InfoDesk. Aceștia au ocazia de a câștiga super premii instant, în limita stocului disponibil. Printre acestea se numără tricouri personalizate, mingi Adidas EURO 2020 și mingi inscripționate cu steagul țărilor participante în campionat, boxe Bluetooth în formă de minge, brelocuri în formă de minge ce conțin pelerine de ploaie, rucsaci în formă de minge. Participanții intră automat și în tragerea la sorți pentru marele premiu acordat la finalul campaniei: o consolă Playstation PS5 Sony.

Măsuri sporite de protecție în mall

Shopping City Târgu Jiu controlează traficul respectând recomandările autorităților: masca de protecție este obligatoriu a fi purtată de către toți angajații și clienții, iar centrul comercial a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii la intrare și asigură distanțarea socială de minimum 2 metri, pentru un shopping responsabil și în siguranță. De asemenea, centrul comercial garantează distanțarea prin asigurarea în medie a unui perimetru de 20 mp pentru o singură persoană, la nivel de centru comercial, mai ales pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens cum ar fi: lifturi, scări rulante, zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat și schimbat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Shopping City Târgu Jiu: certificat internațional pentru măsurile de prevenție COVID-19

Shopping City Târgu Jiu a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele