joi, iulie 18, 2024
AcasăActualInscrie-te la cursuri (pregatire) engleza Cambridge si vei obtine, garantat, un scor...

Inscrie-te la cursuri (pregatire) engleza Cambridge si vei obtine, garantat, un scor cu care sa te mandresti la aceste examene renumite!

Nu mai este un secret pentru nimeni ca limba engleza reprezinta cheia spre un viitor cu multe realizari personale si profesionale. Atunci cand este invatata inca de la varste fragede, aduce cu atat mai multe beneficii, prin dobandirea accentului nativ. Alegerea de a participa la cursuri pentru pregatire examene Cambridge te poate ajuta sa ajungi la un nivel avansat deosebit de performant, prin care sa poti aborda cu lejeritate probele examenelor lingvistice si sa beneficiezi cu usurinta de nenumarate satisfactii la studii, in cariera sau la relocarea intr-o alta tara.

Pe ce se axeaza in principal modulele Cambridge by FlyingColours.ro?

Programa de pregatire a modulelor Cambridge are in vizor indeosebi abordarea cu succes a examenelor de engleza si obtinerea unui scor cat mai ridicat. Aceasta urmareste 4 pasi importanti in dezvoltarea adecvata a cunostintelor participantilor. Iata care sunt acestia!

cursuri engleza cambridge
  • Imbogatirea vocabularului, a structurilor de gramatica si a celor 4 abilitati necesare in invatarea limbii engleze: vorbit, scris, citit si ascultat;
  • Utilizarea manualelor si materialelor ce respecta formatul acestor examene prestigioase, pentru a te familiariza cu structura acestui tip de testare;
  • Sustinerea unei pretestari cu materiale oficiale Cambridge;
  • Parcurgerea a cel putin 6 teste specifice examenului pentru care te pregatesti.

Ce aspecte-cheie vizeaza modulele de cursuri pentru pregatire examene Cambridge?

Familiarizarea cu formatul acestui tip de examinare

Unul dintre atuurile acestor cursuri este ca te ajuta sa te familiarizezi cu formatul acestor examene, pentru ca probele sa nu te ia prin surprindere. Beneficiind deja de o pregatire intensiva pe structura testelor specifice, vei aborda cu mai multa incredere si relaxare examenul in sine. Invatarea strategiilor si tehnicilor de rezolvare a subiectelor constituie un avantaj considerabil atunci cand te angajezi in cursa spre obtinerea unei certificari de prestigiu international.

Maximizarea scorurilor la probele sustinute

Practica este cheia succesului in orice domeniu, iar aceasta asertiune este perfect valabila si in invatarea unei limbi straine. Cu cat vei exersa mai mult scrierea, comunicarea orala si ascultarea libera in limba engleza, cu atat vei excela in utilizarea ei. Aprofundarea tehnicilor de citire si ascultare in cadrul unor cursuri pentru pregatire examene Cambridge te va ajuta sa maximizezi scorurile la probele de ‘reading’ si ‘listening’. De asemenea, prin exercitiile repetate de scriere iti vei dezvolta abilitatile necesare pentru a indeplini cerintele de examinare.

Dupa cum poate ai auzit deja, criteriile de evaluare sunt riguroase si au un stil propriu. Tocmai de aceea, trainerii scolii te vor invata cum sa tii cont de acestea la toate probele, dar mai ales la cele de ‘speaking’ si ‘writing’.

De ce sa optezi pentru cursuri pregatire examene Cambridge?

Acest sistem de invatare a limbii engleze, cu o traditie de peste 100 de ani, este recunoscut de peste 15.000 de institutii si universitati din toata lumea. In Romania, acesta echivaleaza in prezent proba de engleza pentru clasa a V-a Intensiv Engleza (YLE Movers si Flyers), clasa a IX-a Bilingv Engleza (KET, PET) si Bacalaureat (PET, FCE, CAE).

Programele de cursuri / pregatire examene engleza Cambridge pot deschide portile de care ai nevoie pentru a-ti indeplini pana si cele mai indraznete visuri. Obtinerea unui loc de munca bine remunerat, admiterea in cadrul unei universitati cu renume mondial sau obtinerea unei burse de studiu te poate propulsa cu siguranta in cariera ta. Investeste, asadar, in pregatirea ta continua si ofera-ti o sansa reala spre un viitor cu numeroase oportunitati!

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele