vineri, octombrie 7, 2022
AcasăSportÎn derby-ul Olteniei, CSU a câștigat cu 2-1, deși FCU a dominat...

În derby-ul Olteniei, CSU a câștigat cu 2-1, deși FCU a dominat tactic

Aseară, atmosfera de pe Oblemenco a fost incendiară.. la propriu…Meciul a fost ăntrerupt 10 minute până când s-au stins torțele aruncate de fanii FCU în teren. Echipa lui Adrian Mititelu a dominat, fanii din tribune au dominat, dar pe teren, așa cum am mai spus înainte de începutul campionatului, jucătorii lui Croitoru fac cum fac și primesc gol primii. Aseară, două penalty-uri (al doilea, relativ discutabil) spre finalul reprizei I, mai exact unul în minutul 37, al doilea în prelungiri i-au făcut pe jucătorii FCU să intre epuizați psihic la vestiare.

În repriza a doua, eternul marcator Andrea Compagno a transformat și el un penalty obținut chiar de el după faultul lui Papp. A fost însă prea puțin ca FCU să obțină măcar remiza.

În mod cert, FCU are nevoie de o strategie mult mai bună. În primul rând, să evite să primească gol primii. După patru etape, Adrian Mititelu are 2 înfrângeri, o victorie și un egal. Adică exact ceea ce eu prevăzusem (parțial, însă precizasem că din patru meciuri un efal și o victorie sau 2 egaluri, mai mult nu va avea FCU) s-a petrecut.

FCU și CSU au jucat un meci al orgoliilor. CSU a stat mai bine în teren, a căutat poarta adversarilor, a stat în careu și a marcat. Evident, lotul CSU a fost mai rodat după mulți ani în Liga 1, în timp ce FCU este abia în al doilea sezon.

Totuși, mai sunt meciuri destule, cert este că la FCU este încă de muncă.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Crama Zoresti - Dealu Mare
Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Cele mai citite

comentarii recente