sâmbătă, august 13, 2022
AcasăSportÎn curând, începe meciul amical FC U Craiova 1948-Kisvarda

În curând, începe meciul amical FC U Craiova 1948-Kisvarda

Oltenii încep în mai puțin de o jumătate de oră meciul cu ungurii de la Kisvarda. Există o animozitate între cele două echipe după ce oltenii lui Adrian Mititelu, antrenați de Marius Croitoru îi acuză pe unguri că l-au „răpit” din cantonament pe croatul Dominic Kovacic, aflat sub contract în „Bănie ” din 2021 până în 2024 (deși alte surse din presa sportivă spun că acel contract ar fi expirat în iunie 2022). Adversarii oltenilor au ocupat în Ungaria, a doua poziție în campionatul intern. FCU Craiova 1948 efectuează pregătirea în Austria, unde joacă și echipa maghiară. FCU Craiova a sesizat FIFA pentru o posibilă atitudine neconformă a echipei maghhiare Kisvarda.

Lotul FCU Craiova 1948 este format în majoritate din români, conform datelor din februarie 2022: Popa, Pop, Mogoșanu, Negru, Blidar, Enache, Albu, Cobrea, Chițu, Bălan, Bușu, Achim. Urmează mulți „stranieri”: italienii Compagno și Paramatti, ghanezul Asamoah, guyanezul Ondaan, ivorianul (belgian) Sidibe, argentinianul Bauza, belgienii Huyghebaert, Van Durmen, francezul Diallo, croatul Kovacic (care a părăsit cantonamentul oltean, ajungând la adversarii de azi ai Craiovei care l-au prezentat la echipa lor).

În seara asta, oltenii vor juca în următoarea componență: Popa, Enache, Duarte, Huyghebaert (cpt), Van Durmen, Achim, Asamoah, Sidibe, Marquet, Baeten, Compagno.

Finanțatorul Adrian Mititelu, președintele Robert Săceanu și antrenorul Marius Croitoru, venit de la FC Botoșani, care a semnat cu gruparea din Bănie pentru următoarele două sezoane sunt optimiști: FCU Craiova 1948, la al doilea sezon de când a intrat în Liga I (Superliga din acest sezon) va trebui să termine sezonul regulat în play-off.

Sperăm ca oltenii să nu dezamăgească având moralul ridicat după egalul și victoria obținute în Austria până acum.

În plus, pentru olteni, recent, a mai venit o veste bună: FIFA a dat liber la transferuri și la legitimări de jucători pentru echipa finanțatorului Mititelu, ia FRF respectă decizia luată de FIFA. Rapid, în schimb, nu are interdicția ridicată.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Crama Zoresti - Dealu Mare
Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Cele mai citite

comentarii recente