joi, decembrie 1, 2022
AcasăCasa si gradinaIată de ce te vor încânta proiecte duplex din oferta de la...

Iată de ce te vor încânta proiecte duplex din oferta de la Smart Home Concept!

Ideea de a locui la casă încântă tot mai mult publicul. Mai ales după ultima lecție dură pe care realitatea zilelor noastre ne-a oferit-o și anume pandemia, ne-am dat seama că ne dorim mai mult spațiu. Că înghesuiala din locuințele de tip apartamente în blocuri nu este pe placul nostru pentru că nu reprezintă în totalitate confortul și libertatea pe care ni le dorim.

Dacă tragem o concluzie după pandemie, ne dăm seama că o casă pe pământ ne este mai degrabă pe plac. Doar că ne facem cu acele cheltuieli aferente? S-ar putea să încânte mai mult ideea practică de a alege unul din acele proiecte duplex. Iar cei de la Smart Home Concept au soluții diverse pentru toate tipurile de bugete.

De ce să alegi o casă de tip duplex

Ideea de a sta la casă însă de a avea și cheltuieli cât de cât mici se împacă de minune cu o casă de tip duplex. De altfel, credem că acestea au apărut tocmai din această nevoie. Sunt acele case hibrid, ce combină avantajele spațiului mai extins de locuit, cu cheltuieli mai mici față de o casă clasic construită.

În fapt, o casă de tip duplex implică o casă lipită de una realizată în oglindă. Cele două construcții vor avea un perete comun, o curte comună de asemenea. De aceea sunt și preferate în mod special de cei care și-ar dori să aibă familia extinsă mai aproape și totuși să aibă și intimitate.

De asemenea, alte motive pentru care ai dori să investești într-o casă de tip duplex pot fi:

  • Costuri mai rentabile privind construcția

Dacă bugetul este unul restrâns, descoperă la Smarthomeconcept.ro diversitate de proiecte. La capitolul case duplex sunt variante de construcții de 200 de mp, de 180 sau mai mic, de 150 mp. Acestea au 3 camere, 2 băi și un garaj. Pot fi case cu un etaj, cu parter și mansardă.

  • Costuri mai mici privind întreținerea

Pentru că un perete este lipit de cealaltă casă, automat încălzirea locuinței este mai avantajată. Casa se va încălzi mai rapid și își menține temperaturile optime mai mult timp.

Implicit când vine vorba de impozite, acestea sunt mai rentabile decât în cazul unei case clasice.

Caută proiectul de casă cu care îți vei îndeplini un vis

În cazul unora dintre voi visul de a avea o casă proprie este cel pentru care se luptă o viață întreagă. Alege înțelept și convenabil un proiect de casă așa cum îți dorești, de la Smart Home Concept. Ai prețuri speciale și, în plus, orice proiect achiziționat de aici beneficiază de intervenție gratuită, de modificări pe care le dorești ulterior, atât timp cât păstrezi aceeași suprafață de construire.

Acum că ești cu un pas mai aproape de îndeplinirea acestui vis al tău, descoperă Smart Home Concept. În pagina oficială ai toate proiectele disponibile și prețurile aferente. În această perioadă sunt reduceri aplicate la multe dintre ele.

Contact:

0721 965 884

office@smarthomeconcept.ro

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Crama Zoresti - Dealu Mare
Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Ultimele stiri

comentarii recente