marți, iunie 22, 2021
AcasăActualGata cu restricțiile de mâine. Cîțu: dacă se oprește vaccinarea, ne întoarcem...

Gata cu restricțiile de mâine. Cîțu: dacă se oprește vaccinarea, ne întoarcem la restricții

Începând cu data de 15 mai, vom face un pas spre normalitate.

Se elimină restricțiile nocturne, se va renunța la obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile publice exterioare, cu câteva excepții – zone aglomerate precum târguri, piețe sau stațiile pentru transportul în comun.

Magazinele vor reveni la programul normal.

„Am pregătit un calendar cu măsuri de relaxare, care cuprinde întreaga perioadă de vară, ne pregătim de relaxare. Dar nu vrem să relaxăm în iunie, ca să revenim la restricții în august. Vom avea o relaxare pas cu pas, relaxările sunt condiționate de evoluția pandemiei și gradul de vaccinare”, a spus Klaus Iohannis.

Până la urmă ordinul este să se vaccineze cât mai mulți oameni.

„Dacă se opreşte vaccinarea, ne întoarcem! Nu putem să trecem de pandemie decât dacă ne vaccinăm. Asta e clar, nu este niciun dubiu. Faptul că azi a scăzut aşa de rapid rata de pozitivare se datorează în mare parte campaniei de vaccinare de succes”, a comentat CÎțu la DIGI24.

Să fie clar pentru politicienii de azi și restul celor ce dau ordine:

Libertatea noastră nu poate fi condiționată, nici negociată, acest drept a fost câștigat prin lupte grele. Sentimentul de frică nu-i caracteristic românilor, să privim puțin înapoi pentru a putea merge corect înainte!

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
 magazin online pentru lenjerie dama și costume de baie

Cele mai citite

comentarii recente