vineri, aprilie 19, 2024
AcasăAdvertorialFoarfeca de tuns pentru tunsori de damă

Foarfeca de tuns pentru tunsori de damă

Tunsorile pentru femei trebuie să te facă să ai în vedere folosirea unei foarfeci de tuns. Părul femeilor este cu precădere mai lung și mai voluminos decât al bărbaților, iar tunsul acestuia cu foarfeca de tuns ajută la regenerare, dar și la oferirea unui aspect natural pe care tu îl poți oferi clientelor tale fără probleme, manevrând într-o manieră potrivită foarfeca de tuns. Așadar, pe parcursul paragrafelor de mai jos vom discuta despre cum foarfeca de tuns este un element esențial în tunsorile pe care tu le realizezi damelor, cum anume să o folosești și câteva tips & tricks cu foarfeca de tuns.

Foarfeca de tuns în tunsorile de damă – un element esențial

Atunci când îți deschizi un salon, materialele pe care le folosești pentru a realiza ceea ce clientele tale își doresc sunt extrem de importante. Foarfeca de tuns este un element esențial în tunsorile pe care le realizezi  pentru dame, deoarece foarfeca îți oferă precizie și control, asupra părului, în momentul în care tunzi, cu foarfeca poți crea stiluri personalizate pentru fiecare dintre clientele tale, poți defini conturul tunsorii și poți crea texturi și straturi pentru cele care își doresc acest lucru, iar o mare parte din ele vor veni la tine în nenumărate rânduri și te vor recomanda și altora.

Cum folosești foarfeca de tuns în tunsorile de damă

Folosirea foarfecii de tuns este și ea un subiect care necesită multă atenție și practică din partea ta, corectitudinea acestei acțiuni fiind esențială pentru a realiza tunsorile dorite de clientele tale. Pregătirea și divizarea părului sunt primii pași esențiali pentru ca tunsoarea cu o foarfecă de tuns să iasă perfect, urmărește îndeaproape selectarea lungimii și a stilului pe care clienta ta o dorește, iar după ce toți acești pași sunt îndepliniți vei putea trece la tăierea, texturarea și conturarea părului celei ce va sta pe scaunul din fața ta. Prin îndeplinirea acestor etape, vei știi cu siguranță că tunsoarea pe care ai realizat-o  nu va da greș!

Tips & Tricks cu foarfeca de tuns pentru tunsori de damă

Tunsul cu foarfeca de tuns, la fel ca alte activități are parte de tips & tricks pe care este esențial să le știi înainte de a realiza o tunsoare, câteva din acestea fiind:

  • Păstrează foarfeca ascuțită  – având o foarfecă ascuțită poți face tăieturi curate și precise;
  • Lucrează cu secțiuni mici de păr – astfel vei putea controla mult mai bine tăieturile pe care le vei face și te va ajuta să obții rezultate uniforme și precise;
  • Folosește-ți degetele pentru a ghida foarfeca – astfel vei putea menține lungimea și direcția dorită pentru tăierea părului;

Așadar, pentru ca tu să le poți oferii clientelor tale tunsorile pe care și le doresc experimentează cât mai mult, exersează și ține cont de modul în care trebuie să pregătești părul înaintea tunsorii pentru ca rezultatul să fie întotdeauna cel dorit, dar și de cele câteva tip & tricks menționate anterior care te vor ajuta să ai o tehnică curată. Folosind foarfeca de tuns așa cum trebuie, îți vei face cu siguranță clientele să radieze după fiecare tunsoare.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele