marți, decembrie 6, 2022
AcasăActualFlorin Cîțu îl pune pe liber pe Stelian Ion

Florin Cîțu îl pune pe liber pe Stelian Ion

Florin Cîțu și-a adus aminte că este oltean. A pus mâna pe bâtă și a atins USRPLUS la temelie. Sunt mulți bani la mijloc, clientela așteaptă iar USRPLUS nu vrea. De aceea, văzând că „plânge masa”, olteanul Florin Cîțu își aduce aminte că Oltenia se numea țara lui Papură Vodă.

Florin Cîțu a ieșit în această seară la o conferință de presă fulger și a declarat că nu agreează șantajul. Florin Cîțu a trimis decizia de revocare a Ministrului Justiției Stelian Ion de la USRPLUS. Este a doua oară când PNL scoate din joc un ministru USRPLUS. Stelian Ion era departe să arate a Ministru al Justiției. Cum Trabantul nu poate fi Ferrari, nici Stelian Ion nu avea nici voce nici talent de demnitar. Totuși, Stelian Ion este prea mic pentru o miză atât de mare.

La această oră, pe surse s-a afirmat că USRPLUS își pune în rucsac ce are prin palatul Victoria și vrea să plece acasă.

Florin Cîțu lovește oltenește

Este clar că acum PNL și USRPLUS se bat pentru electorat. Florin Cîțu știe că Ludovic Orban a cedat ministerele cu acces la bani europeni pentru dezvoltare la UDMR și USRPLUS. Practic, a anulat tot ce promisese Rareș Bogdan că se va face.

Nu întâmplător reacția olteneaască a lui Cîțu coincide cu enervarea lui Rareș Bogdan. Țara e în haos, românii gem sub povara facturilor. Profesorii nu vor primi salariile cu mărirea cuvenită nici acum.

Este clar că premierul preferă să ajungă la anticipate. USRPLUS și-a aruncat militanții ofensivi ca pe măselele stricate. Dan Barna a dat cu bâta în baltă într-un stil inconfundabil.

Dan Barna a reușit să transforme USRPLUS într-o bășică spartă. Mai puțin valoroasă decât o ceapă degerată. Eu cred că Dan Barna ar trebui să primească o funcție de conducere în PSD. A reușit să facă ce n-a reușit PSD nici în 2016 nici în 2020. Adică să ducă la coșul de gunoi USRPLUS.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Ultimele stiri

comentarii recente