joi, decembrie 1, 2022
AcasăPoliticaFlorin Cîțu a demisionat din fruntea Senatului. Alina Gorghiu, șefa PNL...

Florin Cîțu a demisionat din fruntea Senatului. Alina Gorghiu, șefa PNL Argeș a devenit Președinte interimar al Senatului

Așa cum am scris anterior, Florin Cîțu nu mai este Președintele Senatului. El și-a dat demisia din funcție, evident pentru a evita o ieșire pe scara din dos a istoriei. Așadar vâlceanul Florin Vasile Cîțu un politician submediocru dar arogant și impulsiv părăsește prima scenă a politicii liberale, rămânând simplu parlamentar.

Într-un comunicat, Premierul Ciucă, liderul PNL a declarat: „Ţinând cont de activitatea guvernamentală şi parlamentară, de responsabilitatea PNL şi de nevoia de coerenţă care trebuie luate la nivelul Guvernului şi în deplină concordanţă cu deciziile luate politic la nivelul Coaliţiei, au avut loc discuţii, au avut loc dezbateri şi în urma acestora preşedintele Senatului, Florin Cîţu, şi-a anunţat demisia, urmând ca funcţia de preşedinte al Senatului, cu delegare de atribuţii, să fie exercitată de dna senator Alina Gorghiu”.

A fost o formulare de circumstanță care ascunde faptul că lui Florin Cîțu i se putea face efectiv vânt din acea funcție într-o manieră de dispută de cartier între două găști rivale. Așadar, măcar a avut un dram de luciditate și a plecat singur.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Crama Zoresti - Dealu Mare
Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Ultimele stiri

comentarii recente