sâmbătă, august 13, 2022
AcasăȘtiri din OlteniaFemeie însărcinată din Rovinari, neglijată de un medic din Craiova, în stare...

Femeie însărcinată din Rovinari, neglijată de un medic din Craiova, în stare gravă la SJU Craiova

Ionela Florentina Sechi din Rovinari are 34 de ani și de 13 ani a făcut eforturi să aibă un copil. Printr-o recomandare a unor prieteni, familia Sechi (Constantin și Ionela Florentina Senchi) a apelat la serviciile private ale unui medic ginecolog din Craiova, care avea clinica sa (medicul se numește Mihaela Vasile), dar care ar lucra, conform presei locale, și la SJU Craiova.

La 17 iunie 2022, femeia a simțit că pruncul nenăscut nu mai mișcă, a mers la cabinetul medical privat în acea zi dar medicul curant i-a recomandat o analiză, al cărei rezultat nu a fost bun. În interval de o săptămână, familia a mers iar la medicul curant, însă acesta i-a spus pe 24 iunie că o va interna pe 27 iunie 2022 la SJU Craiova.

Soțul pacientei considera că dacă medicul curant ar fi internat-o la SJU Craiova din 17 iunie 2022, fătul ar fi avut o șansă să fie salvat de la decesul intrauterin.

Totuși, prietenii i-au recomandat familiei să meragă de vineri la Craiova, adică de pe 24 iunie pentru că gravida ar putea muri din cauza septicemiei, fiindcă după toate caracteristicile, se pare că pruncul ar fi mort, deci sarcina nu ar mai fi evoluat.

Conform spuselor familiei, doctorița curantă (au apelat la serviciile sale timp de patru luni) nu a mai intrat în legătură cu pacienta, mai ales că ar lucra la SJU Craiova, unde pacienta este deja internată de vineri 24 iunie 2022.

Luni, medicii de la Craiova vor încerca să provoace o naștere naturală (de fapt o eliminare naturală a fătului mort) pentru ca pacienta să fie salvată și să aibă șanse să mai rămână gravidă (se dorește evitarea tăierii uterului).

Soțul femeii, Constantin Senchi s-a adresat Poliției, sperând ca medicul curant să răspundă penal pentru posibilul malparxis și posibila neglijare a pacientei.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Crama Zoresti - Dealu Mare
Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Cele mai citite

comentarii recente