vineri, octombrie 7, 2022
AcasăSportFCU Craiova, un nou eșec aseară. Obiectivul play-off-ului pare tot mai greu...

FCU Craiova, un nou eșec aseară. Obiectivul play-off-ului pare tot mai greu de atins

Pe vremuri, UTA și FCU Craiova se înfruntau într-un derby de mare tradiție. În anii 90, Craiova dispunea de UTA cu scoruri de multe goluri la 0. Timpurile s-au mai schimbar, ambele echipe trecând prin crize multiple și prin reconstrucție de la 0. UTA Arad este „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc, la fel cum Juventul e pentru Italia. UTA a revenit în prima scenă după ani de reconstrucție și joc în ligile inferioare. FCU Craiova a revenit anul trecut în Liga I, după ce s-a reînființat și a pornit din Liga a IV-a.

Meciul de aseară s-a încheiat cu scorul de 2-1 pentru UTA, după ce UTA a deschis prima scorul și chiar s-a desprins la 2-0.

Pentru UTA au marcat Otele și Postolachi, în minutele 9 și 45, iar pentru Craiova, a redus din diferență, în minutul 59.

Pentru Craiova, urmează două meciuri grele: U Cluj, proaspăt revenită în Liga I (oltenii și-au început în 1964 jocul în Divizia A chiar cu U Cluj), în deplasare, apoi cu Rapid București acasă, pe 2 și pe 10 septembrie. Rapid era echipa favorită a oltenilor când Craiova încă nu ajunsese în Divizia A. Asta și pentru faptul că oltenii care veneau la București, treceau cu trenul sub Podu Grant, pe lângă Potcoava Giuleștiului. Când veneau la București, cu treabă, oltenii puteau să vadă un meci cu Rapid, apoi să ia trenul de la Basarab sau de la Gara de Nord ca să se întoarcă la Craiova.

Dincolo de sentimantalismele de pasionat al istoriei fotbalului, nu pot să nu văd că echipa lui Marius Croitoru e tot mai departe de rămânerea în play-off. Deși am fost înjurat de fanii de la FCU (sunt fan al FCU dar unul realist) am spus că echipa nu a făcut prea bună impresie în perioada de pregătire de dinaintea debutului oficial al Superligii iar viciile de joc de atunci se văd chiar și acum. Nu poți să mai spui că e nevoie de rodaj, au trecut deja 8 etape din sezonul regulat, cumva s-a ajuns la jumatatea turului.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Crama Zoresti - Dealu Mare
Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Cele mai citite

comentarii recente