vineri, octombrie 7, 2022
AcasăSportFCU Craiova și depărtarea de play-off

FCU Craiova și depărtarea de play-off

Meciul de aseară cu Voluntari a însemnat pur și simplu ghinion. Craiovenii au dominat, dar șansa a fost de partea celor de la Voluntari. Culmea este că după o fază ofensivă a lui Siddibe din minutul 18 care putea duce la deschiderea scorului, replica ilfovenilor deși s-a lăsat așteptată, a venit la finalul primei reprize când Droppa, profitând de slaba apărare craioveană a marcat.

Ar mai trebui remarcată și șansa irosită de Bauza în minutul 23 dar a șutat fără vigoare din careul celor de la FC Voluntari fără să pună probleme apărării adverse.

În minutil 60, Bahassa a fost grație unui șut, pe punctul de a egala, dar portatul de la Voluntari a boxat mingea.

Dacă a fost totuși un pic de șansă pentru olteni, a fost ratarea unui penalty de către ilfoveni când Grigore a faultat în careu dar Florea a trimis în transversală mingea de la punctul cu var al careului oltenilor.

În prelungirile de după minutul 90, Lopez a rămas singur cu portarul de la Voluntari, după gafa lui Rața, dar nu a putut egala.

Ilfovenii au în schimb o gură de oxigen deoarece de la meciul cu UTA din Etapa a III-a a Superligii nu au mai avut o victorie.

FCU Craiova rămâne deja în afara play-off-ului. Se remarcă însă faptul că FCU a reușit meciuri foarte bune cu echipele de tradiție, în mari derby-uri, ceea ce arată că echipa are forță, talent, însă nu totdeauna are și șansă. Sectorul apărării mai trebuie întărit iar jocul la mijloc are nevoie de un impuls nou.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Crama Zoresti - Dealu Mare
Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Cele mai citite

comentarii recente