sâmbătă, august 13, 2022
AcasăSportFCU Craiova a câștigat amicalul cu CSM Slatina cu 5-0. Marius Croitoru...

FCU Craiova a câștigat amicalul cu CSM Slatina cu 5-0. Marius Croitoru speră la câteva transferuri bune înainte de startul Superligii

Amicalul susținut de băieții lui Marius Croitoru cu nou promovata în Liga a II-a CSM Slatina nu le-a dat emoții „Leilor”. Au fost cinci goluri dintre care, două au fost din penalty.

Marius Croitoru a declarat după meci faptul că preferă să nu intervină în sistemul de joc, preferând un joc ofensiv, fără a neglija componenta de apărare: „Nu am de ce să umblu foarte mult la sistemul de joc. Va fi același pe care l-am antrenat și la Botoșani, 4-2-3-1 sau 4-3-3, pentru că jucătorii sunt pe acest profil”. Așadar, va prefera o ofensivă susținută de la mijlocul terenului și o apărare cu patru fundași în ambele variante.

Marius Croitoru consideră că eliberarea din închisoare a lui Adrian Mititelu va mări moralul echipei.

„Știința” este optimistă deși va juca meciuri grele. CSU Craiova a pierdut și ea un meci amical, ceea ce le dă speranțe „leilor” lui Marius Croitoru că vor face o figură frumoasă.

Recent, un jucător de la Dinamo a semnat cu FCU, iar Marius Croitoru după ce FCU a primit drept de transferuri, speră să întărească apărarea, după plecarea lui Kovacic la Kisvarda, ultima adversară din turneul de pregătire din Austria al „leilor”.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Crama Zoresti - Dealu Mare
Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Cele mai citite

comentarii recente