vineri, octombrie 7, 2022
AcasăSportFCU Craiova 1948 vs. CSU Craiova - înfuntarea orgoliilor

FCU Craiova 1948 vs. CSU Craiova – înfuntarea orgoliilor

Diseara, la ora 21.30, Craiova va fi într-o fierbere fantastică. Deși ne apropiem vertiginos de Sf.Maria când „se lasă pălăria”, canicula încă mai bântuie de parcă am fi în iunie sau iulie. Calendarul iulian și cel gregorian indică o diferență de 14 zile, iar natura parcă vrea să ne amintească faptul că iulie n-a plecat de fapt.

Oricum, Craiova are motive să fie în fierbere. FCU și CSU se întâlnesc în meciul marilor orgolii. CSU, echipă „de stat ” sau privată cu „capital de stat”, favorizată constant, cu fani aduși de frica pierderii locurilor de muncă din instituțiile de pe moșia cuplului Olguța&Manda, numită „clona” joacă cu echipa FCU Craiova 1948, condusă de Adrian Mititelu. Echipaa plecat de jos în 2017 și în 2021, după patru ani de la intrarea în Liga a IV-a, a ajuns pe prima scenă. Nu mai contează câte șicane le-a făcut echipa partidului -stat, CSU.

Probabil că nu se vor opri aici șicanele, dar cert este că pentru CSU, faptul că joacă diseară cu FCU este un coșmar pe care nu și l-a dorit. Dacă Marius Croitoru va reuși să le sădească băieților ideea că sunt mai buni, atunci adversarii lor trimiși de Laszlo Balint vor avea de înfruntat un adversar serios.

FCU vine din play-out, iar CSU de pe podiumul play-out-ului, dar asta nu mai contează. FCU a fost învinsă de Farul, a câștigat cu campioana CFR și a remizat cu vicecampioana FCSB. Așadar, FCU va juca diseară un meci al orgoliilor.

Obiectivul impus de patronul Mititelu este clar: „Eu am rivalitate cu CSU. Vreau să am o echipă mai bună decât CSU. Vă spun adevărul, eu am un război cu cei de la Craiova. Obiectivul nostru e să terminăm peste CSU anul acesta”..

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Crama Zoresti - Dealu Mare
Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Cele mai citite

comentarii recente