sâmbătă, decembrie 3, 2022
AcasăSportFCU Craiova 1948, un egal cât o înfrângere la Mioveni

FCU Craiova 1948, un egal cât o înfrângere la Mioveni

Remiza de aseară cu Mioveni spulberă orice speranță a trupei lui Adrian Mititelu pentru play-off. Deja Marius Croitoru s-a arătat total nemulțumit de prestația jucătorilor săi care au remizat, scor 2-2 la Mioveni. Oltenii, ca de obicei, au încasat gol în primele 5 minute de la începerea partidei, au revenit rapid, au fost învinși și iar au revenit. 4 goluri în 37 de minute arată că Mioveni a atacat mai mult, iar oltenii nu au rezistat în apărare, deși normal era ca ei să atace pentru că aveau nevoie de victorie.

Anterior Adrian Mititelu declarase că răbdarea cerută de Croitoru a atins limita. În mod clar, schema lui Croitoru dă semne că nu funcționează. S-a văzut că oltenii sunt în criză, întrucât cu 7 minute înainte de final au avut și un jucător eliminat de pe teren.

Practic, FCU Craiova, acum în prag de final al turului, este în afara play-off-ului. Nu se știe dacă Marius Croitoru mai rezistă mult pe banca „leilor”. Este clar că Adrian Mititelu trebuie să aibă o strategie nouă până la începerea returului.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Ultimele stiri

comentarii recente