miercuri, martie 29, 2023
AcasăSportFCU Craiova 1948 își învinge concitadina rivală

FCU Craiova 1948 își învinge concitadina rivală

Azi, a avut loc meciul din etapa a XIX-a dintre eternele rivale FCU Craiova și CSU Craiova. FCU Craiova a câștigat cu 2-0, prin golurile marcate de William Baeten în minutul 50 și de George Ganea, în minutul 60.

Mirel Rădoi, antrenorul învinșilor a declarat la final:

„În seara asta a avut câteva situații, ocazia, dar nu a fost inspirat. Se pare că în alegerea căpitanilor de echipă nu sunt eu inspirat, pentru că etapa trecută l-am pus pe Vladimir și a luat roșu, acum l-am pus pe Baiaram. Am încercat să continuăm pe aceeași linie, să punem căpitani jucători tineri, promițători, din propriul club. Dar în seara asta a fost neinspirat în anumite situații. 

Gândiți-vă că echipa asta nu a câștigat 20 de meciuri în ultimii ani. Totuși, avem 8 partide fără înfrângere. Trebuia să vină și momentul ăsta. Cu toate că nimeni nu voia să vină în seara asta, când sunt ambițiile astea locale, când sunt obiectivele astea între cele două echipe. Dar o dată și odată tot trebuia să vină și înfrângerea. Nu puteam să terminăm ediția asta de campionat fără o înfrângere”

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie

Ultimele