miercuri, mai 29, 2024
AcasăComunicate de presaFascinaţia prăjiturilor şi a torturilor

Fascinaţia prăjiturilor şi a torturilor

Mici sau mari suntem cu toţii fascinaţi de aromele de vanilie, rom şi migdale, de izul plăcut al blatului frumos copt şi însiropat din belşug, de ronţăitul fursecurilor şi pişcoturilor, de textura cremelor fine şi de culorile minunate ale tartelor cu fructe. O cofetărie ne va atrage întotdeauna, fie pentru a ne răcori cu un profiterol, fie pentru a ne răsfăţa cu o felie de tort sau o prăjitură delicioasă.  Ştim cu toţii faptul  că într-o cofetărie ne vom delecta  printre arome dulci, însă la fel de bine ştim cât de mult ne va atrage o cofetărie care îşi prezintă şi îşi serveşte bunătăţile în cel mai frumos şi original mod.

Vitrina cu bunătăţi

Conceptul de cofetărie are la bază preparatele dulci, această gamă fiind extrem de vastă şi de ofertantă. Însă atunci când hotărâţi să amenajaţi un  astfel de spaţiu, pe lângă oferta pe care o veţi aduce pieţei, veţi lua în calcul proiectarea şi pregătirea locului. Mobila horeca este un palier vast, astfel că va trebui să găsiţi cea mai potrivită variantă. Pentru o cofetărie, pe lângă ustensile, materie primă şi toată aparatura necesară, pe lângă reţete şi pricepere, veţi avea nevoie de vitrine de prezentare, rafturi, policioare, dulăpioare, dar şi de seturile de mobilier formate din masă şi scaune, acolo unde vă veţi răsfăţa clienţii cu rafinamentul gustului. O variantă frumoasă şi practică, potrivită unei cofetării, o reprezntă mobila lemn masiv, mereu la modă şi mereu plină de valoare. Lemnul este materialul natural folosit din cele mai vechi timpuri pentru realizarea mobilierului, tocmai datorită caracteristicilor acestuia, fiind rezistent, uşor de întreţinut şi foarte plăcut.

Confortul clienţilor

Într-o cofetărie se vizează a satisface gusturile clienţilor, prin calitate, originalitate, seriozitate şi asumare, toate reunite în gustul preparatelor oferite. Însă pentru ca atmosfera să asigure un plus de valoare şi plăcere clipelor petrecute într-o cofătărie, este important ca şi confortul clienţolor să fie asigurat. Astfel, se va realiza amenajarea interioară adecvată spaţiului disponibil, împletind inspirat fotolii comode, canapele modulare şi scaune restaurant, printre mese clasice, măsuţe de cafea sau mese concepute după tipare nonconformiste şi originale. Este recomandat să se aleagă mobilierul destinat strict spaţiului vizat, pentru interior sau pentru terasa de exterior, asigurându-se astfel mediul adecvat oricărui moment sau context. O cofetărie care beneficiază de un  spaţiu foarte  mare, permite achiziţionarea tipului de mobilier care va permite organizarea  petrecerilor pentru copii, printre felii de tort, bomboane fondante, baloane şi confeti.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele