vineri, octombrie 7, 2022
AcasăȘtiri din OlteniaFacultatea de Științe Sociale, Universitatea din Craiova: înscrieri în perioada 5-12 septembrie...

Facultatea de Științe Sociale, Universitatea din Craiova: înscrieri în perioada 5-12 septembrie 2022, la studii de Licență

Este în plină desfășurare cea de-a doua sesiune a Examenului de Bacalaureat. Rezultatele finale se vor afișa în ultima zi a lunii august 2022.

Facultatea de Științe Sociale a Universității din Craiova vine cu o ofertă de înscrieri la specialări de Licență: Istorie, Sociologie, Relații Internaționale și Studii Europene, Asistență Socială.

Distribuția locurilor rămase libere după înscrierile din vară este după cum urmează: Istorie- 15 locuri la Buget, 6 locuri la Taxă; Sociologie- 2 locuri la Buget, 58 locuri la Taxă, Relații Internaționale și Studii Europene-10 locuri la Buget, 21 la Taxă, Asistență Socială-36 locuri la Taxă.

Pentru înscriere, poate fi accesat site-ul oficial https://evstud.ucv.ro/login.php.

Admiterea urmărește următorul calendar:

Perioada de înscriere: 05-12 septembrie 2022

Afișarea rezultatelor parțiale: 15 septembrie 2022

Confirmarea locurilor: 16-19 septembrie 2022

Redistribuirea locurilor neconfirmate/afișare rezultate intermediare:

20 septembrie 2022

Confirmarea locurilor ocupate după redistribuire: 21-24 septembrie 2022

Afișarea rezultatelor finale: 26 septembrie 2022

Taxa de înscriere este unică : 100 LEI – pentru toate specializările. La confirmarea locurilor se achită şi taxa de înmatriculare – 150 LEI.

Specializarea Istorie oferă șansa de pregătire pentru a lucra în: învățământ, cercetare, muzeografie, arheologie.

Specializarea Sociologie oferă șansa de pregătire pentru a lucra în: cercetare sociologică, resurse umane, mass-media, instituții publice, relații publice, învățământ.

Specializarea Relații Internaționale și Studii Europene oferă șansa de pregătire pentru a lucra în: diplomație, organizații internaționale, instituții publice, mass-media, învățământ, cercetare.

Specializarea Asistență Socială oferă șansa de pregătire pentru a lucra în: organizații guvernamentale și non-guvernamentale în domeniul asistenței sociale (primării, direcții județene de asistență socială și protecția copilului, spitale și penitenciare);, învățământ; cercetare; practica independentă a profesiei.

Universitatea din Craiova aniversează în acest an, 2022, 75 de ani de existență (fiind înființată în 1947). Învățământul din sfera științelor sociale și umaniste are o tradiție bogată la Universitatea din Craiova. Cu excepția Istoriei, care se preda înainte de 1989, celelate specializări au fost înființate treptat după 1990.

Facultatea de Științe Sociale a trecut prin multe transformări impuse de adoptarea sistemului de educație universitară de tip „Bologna”, oferind condiții de învățământ la standarde naționale și europene.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Crama Zoresti - Dealu Mare
Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Cele mai citite

comentarii recente