miercuri, iulie 17, 2024
AcasăComunicate de presaEuroparlamentarul Nicolae Ștefănuță și-a inaugurat cabinetul europarlamentar de la Craiova

Europarlamentarul Nicolae Ștefănuță și-a inaugurat cabinetul europarlamentar de la Craiova

Pe 22 septembrie 2020, europarlamentarul Nicolae Ștefănuță (USR PLUS – Renew Europe ) și-a inaugurat cabinetul europarlamentar de la Craiova.

Inaugurarea a avut loc în cadrul unul eveniment online alături de președintele USR Dolj, deputatul Adrian Prisnel, primul vizitator al cabinetului, situat în strada Frații Buzești, nr 12.

„Deschiderea unui cabinet europarlamentar la Craiova a fost o promisiune a mea de campanie, pe care astăzi o duc la îndeplinire. Este al patrulea cabinet local al meu, după Sibiu, Cluj și Constanța.

Conceptul de cabinet pe care îl propun comunității doljene este unul prietenos. Va fi un spațiu deschis pentru artă, pentru societatea civilă, pentru comunitate, un loc în care îmi doresc să promovăm conceptul de sustenabilitate și să vorbim despre Pactul Verde European.

Cred că lupta contra deșertificării și orașele verzi sunt două teme importante pentru Dolj și pentru Oltenia în general, iar în anii următori îmi propun ca, alături de colegii din USR PLUS Dolj, să contribui la o calitate a vieții mai bună pentru oamenii din aceste locuri, prin informații utile despre fondurile europene disponibile și cum pot fi ele concret accesate”, a declarat Nicolae Ștefănuță.

Cabinetul europarlamentar va funcționa cu un asistent local angajat începând cu data de 1 noiembrie.

Despre Nicolae Ștefănuță

Nicolae Ștefănuță este vicepreşedinte al Uniunii Salvaţi România şi a fost ales europarlamentar pe lista Alianţei USR PLUS pe 26 mai 2019. Este vicepreşedinte al Delegaţiei pentru relaţiile cu Statele Unite şi membru al Comisiei pentru Mediu, Sănătate Publică şi Siguranţă Alimentară, al Comisiei pentru Bugete a Parlamentului European și supleant în Comisia pentru Afaceri Externe din Parlamentul European.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele