marți, iulie 16, 2024
AcasăElitele RomanieiElisa Ilișiu, o tânără scriitoare cu potențial, autoarea cărții "Te-ai rătăcit în...

Elisa Ilișiu, o tânără scriitoare cu potențial, autoarea cărții „Te-ai rătăcit în cer”

Am descoperit recent o tânără cu abilități de scriitoare, o adevărată persoană cu har literar, ce prezintă în mod direct pe blog-ul său, partea pozitivă a situației încurajând adevărate valori precum stima de sine, puterea psihicului uman dar și modul in care mass-media influențează liniștea interioară a indivizilor. Tânăra Elisa, reușește în mod excepțional să își expună opinia pe blog, iar în volumul său denumit „ Te-ai rătăcit în cer” prezintă povestea vieții petrecute la bunica, moartea bunicii și momentul în care adolescenta a fost nevoită să ia viața de la capăt în lipsa celei mai dragi ființe. Decepția trăită de fată, o conduce pe aceasta pe drumul lecturii, oferindu-i un refugiu. E complicat să îți dorești succes când toate porțile îți par închise, afirmă tânăra fată, care la început de drum consideră că este dificil să te ridici pe orice platformă, dificil dar nu imposibil. Volumul fetei, a fost criticat de diverși critici literari, ce fac parte din Asociația Scriitorilor Români, care au considerat opera un amalgam de trairi care nu au cum să te atingă.

Elisa a început de curând să scrie pe blog, dorind să se adreseze tinerilor, cu visul de a forma o comunitate, cu dorința de a afla poveștiile cititorilor ei, dar și pentru a-și prezenta ideile asupra vieții cu scop motivațional. Adolescenta susține că, acestei generații îi lipsește motivația și trebuie încurajată, acesta fiind și scopul principal al blogului. Nu uita să îl vizitezi! www.ilisiu.com

Fie că esti copil, adult sau mai în vârstă cândva ai suferit pierderea unei persoane dragi, lucru atât de dureros și tragic. Fata aceasta, reusește să înfrângă durerea și moartea prin pasiunea ei. Cartea nu prezintă altceva, decât durerea pe care a suferit-o autoarea, dar și perioada de reculegere, dovedindu-se din nou un adevăr clasic: scrisul vindecă oamenii. Elisa postează des pe blog subiecte de actualitate, schițate și gândite în mod exclusivist. Vă lăsăm să vă convingeți de abilitățile tinerei scriitoare pe pagina acesteia. Cu siguranță mai apoi, după ce veți citi printre rânduri emoția cu care scrie, sunt șanse mari să achiziționezi cartea.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele