vineri, decembrie 8, 2023
AcasăFără categorieEcograf Portabil

Ecograf Portabil

Dorim sa prezentam ecocraful portabil cu utilizare in mai multe spacialitati medicale. Cu trecerea timpului, cu evolutia tehnicii si a precizitatii este un bonus, un lucru pozitiv de a  conforma cerintelor. Acest articol este special pentru tine in moment ce esti medic practicant, sau lucrezi in domeniul sanatatii, ori ai experienta de pacient caruia se efectueaza un set de investigatii, si te preocupa ce si cum se intampla.

In asa fel ar fi o intrebare interesanta daca stetoscopul va fi inlocuit de ecograful portabil la un moment? Gama produselor de ecograf portabil este foarte variata, ne gandim in primul rand la aparatele portabile alb-negru si ajungem la sistemele extra care sunt preferabil folosite in radiologie si in cardiologie.

Am dori sa satisfacem nevoile clientilor in asa fel ca dispunem de acoperire de distributie nationala, asigurand deasemene suportul de tot ce inseamna ecografia portabila, pentru achozitionarea produselor, ce se potriveste cel mai bine, este compatibili clientilor.

Punand la dispozitie acest serviciu dorim sa va ajutam la dezvoltarea serviciilor medicale, in asa fel ca asiguram aparatura performanta, si astfel imbunatatim diagnosticul si tratamentele medicale.

Avem un scop simplu de urmat in asa fel ca oferim cele mai inovatoare echipamente, astfel incat sa va putem servi cel mai bine atat clientii cat si pacientii.

Prin metoda folosirii unui ecograf doppler portabil ajungem la un rezultat mult mai precis, aceasta modalitate fiind indragit mai mult si de pacienti, decat alte instrumente clasice de imagistica, fiindca nu sunt expusi la radiatii nocive. In unele tari chiar este indicat de OMS, mai ales in unele zone mai retrase unde si resursele sunt mail imitate, fiindca costul unei investigatii cu ecograf portabil este mult mai scazut decatcomputer tomografia, sau radiografia clasica. Cu ajutorul acestor aparatura medicala putem sa ajungem la fata locului, chiar la domiciliul pacientului greu de mobilizat, sau chiar netransportabili.

La un interval de timp relative scurt piata de ecograf portabil va invinge si o sa inlocuiasca stetoscopul, simbolul profesiei medicale.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro

Ultimele