sâmbătă, aprilie 13, 2024
AcasăAdvertorialEchilibrul între Lucru și Distracție în Delta Dunării

Echilibrul între Lucru și Distracție în Delta Dunării

Lucrul este important, fără acesta nu ți-ai permite să ai un apartament, o mașină, să ieși în oraș, să pleci în vacanțe etc., însă trebuie să existe un echilibru între muncă și distracție. Nu poți să lucrezi mereu, ai nevoie să-ți reîncarci bateriile, iar dacă te distrezi mereu, vei rămâne fără bani și bunuri materiale.

Trebuie ca echilibrul între acestea două să existe. În așa fel, vei putea să fii productiv, dar și să ai parte de un concediu pe cinste alături de echipa ta.

Team Building-ul la Pensiunea Delta Dunării

Team Building înseamnă lucrul în echipă, crearea unei echipe care să devină o familie și care să se sprijine și să exploreze împreună. Cazarea Murighiol pune la dispoziție o sală de conferință unde încap 65 de oameni, dotată cu proiector video, smart TV, echipamente profesionale de sunet etc. Avem un program special dedicat adulților care doresc să facă plajă și relaxare.

Cu ajutorul sălii de conferință poți organiza meeting-uri și să realizezi proiecte. Astfel, nu va trebui să amâni proiectele sau întâlnirile pentru că ești în vacanță. Poți să le faci online, iar colegii tăi sunt cu tine pentru a te sfătui în luarea unei decizi potrivite pentru echipă, asta mai înseamnă Team Building. Suntem o organizație familială care oferă servicii de echilibru între lucru și distracție.

Team Building-ul nu se realizează doar în interiorul sălii, ci și în exteriorul său. Tot acest proces al excursiei cu echipa ta trebuie să fie relaxant și plin de activități pentru a vă apropia și mai mult. O viață plină de distracții este cea mai bună modalitate de a-ți dezvolta personalitatea.

Cazarea în Murighiol Danubiu oferă excursii de pescuit în Delta Dunării pentru cei pasionați de această activitate. Pensiunea cu Piscină Delta Dunării dispune și de o piscină pentru a te putea relaxa împreună cu colegii tăi. Iar, barmanii și chelnerii stau la dispoziția ta și a echipei tale.

Mesele sunt servite la restaurant Murighiol Danubiu, unde există o Gastronomie locală Delta Dunării. Te poți bucura de mese pe cinste și cu o atmosferă superbă alături de echipa ta, într-un cadru relaxant și armonios.

Activități de agrement la Cazare Murighiol

Există și activități de agrement pe care poți să le experimentezi, conexiunea grupului va fi una mult mai  bună dacă astfel de activități au loc.

Activitățile de agrement care au loc la Resort-ul Delta Dunării sunt:

  • Piscina din spatele Pensiunii Murighiol.
  • Spații amenajate special pentru pescuit.
  • Există și pescuit sportiv și excursii cu barca la pescuit.

Închirierea de biciclete sau de ATV-uri (pentru mai multe ore, însă tarifele diferă și ATV-urile sunt de diferite dimensiuni). Pentru explorarea Lacului Murighiol există canoe, bărci cu motor, bărci cu pedale sau caiace, care sunt pentru închiriat. Există un port realizat din lemn care este pentru pescuit, aici se poate pescui gratuit.

Alte servicii care pensiunea le oferă sunt: lounge pentru divertisment și de relaxare, acesta beneficiază de masă de poker, de tenis și de biliard. Mai beneficiază și de alte jocuri, cum ar fi: darts, table, cărți sau șah, sală de fitness; Închirierea de biciclete sau ATV-urilor pentru a explora Lacul Murighiol oferă o experiență aparte și plajele sale deosebite îți oferă posibilitatea să te simți activ, liber și nu numai.

Cazare pensiune Delta Dunării este locul potrivit pentru Team Building și pentru relația și sentimentul de familie pe care poți să-l creezi. Pensiunea îți oferă o gamă uriașă de activități pentru a te relaxa și lega o relație mai strânsă cu coechipieri tăi.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele