miercuri, septembrie 28, 2022
AcasăActualDrobeta Turnu Severin un oraș în care cetățenii au cea mai ridicată...

Drobeta Turnu Severin un oraș în care cetățenii au cea mai ridicată calitate a vieții

Nu este un articol laudativ, propagandistic cum ar lăsa să se înțeleagă din titlu. Un raport realizat de către Banca Mondială a plasat Municipiul Drobeta Turnu Severin între cele trei mari orașe din România în care cetățenii sunt mulțumiți de nivelul lor de trai. Alături de Severin, apar orașele ardelene Cluj Napoca și Oradea.

Peste 70 % este gradul de mulțumire al severinenilor pentru un set de criterii care au stat la baza analizei Băncii Mondiale:facilități educaționale, infrastructură urbană, sănătate, sport, siguranță urbană, investiții făcute de municipalitate, cultură, starea clădirilor, infrastructura rutieră.

Primarul Municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu a comentat astfel aceste rezultate ale raportului Băncii Mondiale:

,,E un motiv de satisfacție pentru noi toți, pentru mine ca primar și pentru echipa mea, dar în general pentru cei care pun umărul ca lucrurile să funcționeze în Drobeta Turnu Severin și mă refer aici la Consiliul Județean Mehedinți și la celelalte instituții din oraș care sunt implicate în acest sondaj. Noi ne-am făcut și ne facem în continuare datoria pentru cei care ne-au ales, pentru cetățeni, severineni și pentru toți cei care ajung în orașul nostru. Ne-a surprins plăcut acest sondaj și mă bucur că oamenii apreciază munca pe care o depune fiecare dintre noi!.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Crama Zoresti - Dealu Mare
Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Cele mai citite

comentarii recente