joi, decembrie 1, 2022
AcasăActualDrama de la SJU Dolj. Ce ascunde conducerea?

Drama de la SJU Dolj. Ce ascunde conducerea?

Drama de la SJU Dolj are implicații profunde. Mult mai profunde decât a arătat sfidător doctorița care a vorbit cu presa.

Drama este cuvânt de ordine la SJU Dolj. Dacă pui întrebări, tot ce știu medicii de la SJU, e să cheme paza.

Drama declarării decesului viu este o dovadă de amatorism. Să nu zic habarnism. Doamna care a întors spatele presei a spus că este de vină stresul. Totuși, stresul e compensat de faptul că salariile medicilor au crescut de mult la nivelul care trebuia atins în 2022. Și abia suntem în 2021.

Cum Dumnezeu să spui că e stresul de vină când este limpede ca lumina zilei că au fost încurcate fișele pacienților. Se o naște o întrebare și dacă ai terminat patru clase primare. Tratamentul celui declarat mort a ajuns la cel decedat cu adevărat sau invers? Nu cumva este malpraxis? Oare nu cumva cel mort a primit tratament greșit? Cum se numește asta? Posibil malpraxis care duce la moartea unui om nevinovat. Poliția și Parchetul precis vor avea de lucru. Oare pacientul declat din greșeală mort ce tratament a primit? Cel a adevăratului decedat? O anchetă serioasă va trebui să facă lumină.

Drama încurcării pacienților nu e o pură întâmplare

Pur și simplu, nu poți încurca doi oameni. În spital, orice om știe că un om este asimilat unei fișe. O fișă care stă lângă patul bolnavului. Drama este îngrozitoare. Să fii sunat că ți-a murit tatăl, dar el să fie în viață este grav. Oare cine plătea dacă șocul se lăsa cu un infarct? Oamenii se pregătiseră de înmormântare. Ori, în Oltenia, înmormântarea are o întreagă rânduială. Numai cine nu e oltean nu știe ce înseamnă.

Nebunia a continuat când ginerele celui declarat mort din greșeală a declarat că i se cerea să recunoască un mort care nu era al lui. Ba chiar a fost pur și simplu luat la mișto.

Este greu pentru cei de la SJU Dolj să dea impresia profesionalismului. Un medic, soțul îndrăgitei actrițe Natașa Raab a așteptat să intre în operație multe zile, ca pacient în stare gravă, pentru că nu s-a ajuns la o înțelegere referitor la ce doctor îl va opera. Adică nu se decideau ce medic va opera un coleg medic devenit pacient. Presa centrală a relatat pe larg cazul acum câțiva ani. Ce speranță să mai aibă oamenii simpli?

Familia pacientului declarat mort din greșeală spune că va apela la Colegiul Medicilor. Din punctul meu de vedere, vor pierde timpul. Colegiul Medicilor va îngropa dosarul pentru totdeauna.

Mai bine ar cere ca pacientul declarat mort să fie supus unor investigații suplimentare. Trebuie să se știe dacă i s-a administrat tratamentul corect.

Probabil că se va face lumină în acest caz.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Crama Zoresti - Dealu Mare
Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Ultimele stiri

comentarii recente