vineri, octombrie 7, 2022
AcasăSportDouă derbiuri cândva de legendă pentru „lei” au fost acum meciuri sub...

Două derbiuri cândva de legendă pentru „lei” au fost acum meciuri sub așteptări

Ce atmosferă era la meciurile „leilor” când jucau cu alb-violeții piteșteni de la FC Argeș sau cu „găzarii” purtând echipamentul negru-galben de la Petrolul Ploiești… FCU Craiova a reușit numai trei puncte din 2 meciuri, deși avea cu disperare nevoie de toate cele 6 puncte. Cu cât avansăm în campionat, cu atât se vede că echipa joacă, muncește, dar rezultatele întârzie. Până la urmă, scopul unui joc, pe lângă participare, competiție, plăcere, pasiune este să marchezi și chiar să câștigi.

Deși Adrian Mititelu nu consideră o tragedie, înfrângerea cu „găzarii”, situația se tot repetă. Când domini, când cauți poarta cu șuturile dar ești condus la final înseamnă că undeva cea nu merge bine.

FCU Craiova este la al doilea sezon în campionat. Este normal să fie nevoie de rodaj, de conexiune la nivelul echipei și posturilor pe care joacă fiecare. Poate că se întârzie și unele transferuri care ar mai ridica nivelul, dar rezultatele de până acum arată clar că obiectivul playoff se îndepărtează cu fiecare nouă ediție de campionat. Vine un meci cu o altă legendă vie a fotbalului de altă dată, UTA, abia revenită din eșaloanele inferioare. Prin anii 1994-1995, Craiova trecea cu scoruri de 7-8 la 0 de UTA, care era cumva pe tobogan. Pe 26 august va fi un meci al „adevărului” între două foste glorii. La finalul verii, craiovenii vor juca cu Sepsi Sfântu Gheorghe, echipă nouă dar ambițioasă, în căutare de puncte. Ideal ar fi pentru „lei” să ia măcar 4 puncte, adică o victorie și un egal. Mai mult nu se poate, mai puțin, întotdeauna este loc…

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Crama Zoresti - Dealu Mare
Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Cele mai citite

comentarii recente