miercuri, mai 29, 2024
AcasăLocaleStiri GorjDomina Imobiliare oferă cinci sesiuni de consultanță gratuită în evaluarea prețului de...

Domina Imobiliare oferă cinci sesiuni de consultanță gratuită în evaluarea prețului de vânzare a locuinței

Domina Imobiliare, agenția de Real Estate cu cea mai mare bază de clienți din regiunea Oltenia, anunță lansarea unei campanii ce vizează susținerea proprietarilor în demersurile de vânzare a proprietăților de tip apartament sau garsonieră. Pornind de la importanța evaluării corecte a prețului de vânzare, Domina Imobiliare oferă în luna aprilie cinci sesiuni de consultanță gratuită, prin care proprietarii apartamentelor sau garsonierelor pot afla prețul de vânzare corect al locuințelor pe care le dețin, ca prim pas în procesul de tranzacționare rapidă și eficientă.

Pentru a intra în procesul de selecție al celor cinci beneficiari, toți cei interesați pot completa formularul dedicat al campaniei*, disponibil aici: https://domina.ro/campanie-consultanta

Stabilirea prețului corect al unei proprietăți este un element extrem de important în tranzacționarea imobiliară de succes. De aceea, este recomandat ca înainte de a începe demersurile de vânzare, această etapă să fie atribuită unui consultant specializat în tranzacții imobiliare, cu experiență în evaluarea obiectivă a proprietății în raport cu poziționarea pe hartă a imobilului, accesibilitatea, lichiditatea zonei, suprafața, structura, vechimea, standardele vecinătăților, finisaje, precum și multe alte caracteristici specifice fiecărei locuințe în parte.

Adesea, evaluarea corectă a prețului de vânzare al unui imobil poate face diferența între succesul tranzacționării eficiente și eșecul pe termen scurt și mediu. Sunt aspecte pe care, din păcate, mulți dintre clienții noștri nu le consideră importante sau prioritare, dar, de cele mai multe ori, a promova un apartament la un preț prea mare sau prea mic poate însemna imposibilitatea de a-l mai trata ca pe o ofertă de luat în calcul în perioada imediat următoare. De aceea, pentru clienții noștri, care au în plan vânzarea unui astfel de imobil, am lansat o campanie prin care oferim cinci sesiuni de consultanță în evaluarea prețului corect de vânzare. Ruben Drăghici, General Manager Domina Imobiliare

De ce este importantă pentru vânzător estimarea corectă a prețului locuinței?

  •  Poate crește numărul cumpărătorilor interesați de achiziție, care dispun de suma cerută, în termenii indicați.
  • Poate crește șansele de vânzare rapidă și la prețul pieței.
  • Poate genera estimări corecte ale costurilor suplimentare pe care le-ar putea include îmbunătățirile locuinței.
  • Poate ajuta cumpărătorul să își urmeze calendarul de investiții sau un plan de rambursare a creditelor.

*Campania se va desfășura în perioada 5 aprilie – 29 aprilie.

*Câștigătorii vor fi anunțați în data de 6 mai.

Ai nevoie de informații și detalii suplimentare? Ne poți contacta pe e-mail, la adresa contact@domina.ro sau la numărul de telefon 0737 800 000.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele