sâmbătă, august 13, 2022
AcasăPoliticaDiversiune marca „Ciucă”: Premierul cere control privind etica furnizorilor de energie

Diversiune marca „Ciucă”: Premierul cere control privind etica furnizorilor de energie

Generalul Ciucă a studiat pe la NATO și pe unde și-a trecut în CV operația militară de diversiune, adică inducerea în eroare a adversarului. Când a cerut ca să fie verificați furnizorii de către Consiliul Concurenței, clar a fost o perdea de fum. Ciucă știe bine că furnizorii nu pot fi controlați, nu pot fi luați la întrebări. Cineva le-a permis să își bată joc de români și ei asta fac. Deci, cum să fie sancționați? Legal, nu au încălcat nimic, iar faptul că legile sunt proaste, nu e vina lor. Nu e prost cine cere, este prost cine dă, se spune prin Oltenia. Pe la Plenița de obârșie, generalul o fi auzit și el vorba asta.

Așadar, diversiunea nu are șanse să prindă, fiindcă românii au inundat cu petiții căsuțele poștale ale ANRE și degeaba, furnizorii câștigă în justiție și românii rămân să plătească marile facturi.

Ciucă ar trebui să îl trimită pe Virgil Popescu să măsoare cazarma cu bățul de chibrit, să facă flotări cu valiza, poate revine la ideea pieței reglementate fiindcă el bătea pas de defilare spunând ce bine e să fii pe piață liberă. E bine să fii pe piață liberă când ești țară săracă, tot cum are șanse o prestatatoare de servicii de pe centură să ajungă stareță la o mânăstire ortodoxă.

Așadar, generalul ar trebui să dea „la loc comanda” și să caute soluții reale.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Crama Zoresti - Dealu Mare
Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Cele mai citite

comentarii recente